Θεοδωράκης κατά Πολάκη: Μιαρό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς ΜΑΤ

Τη σφοδρή αντίδραση του Ποταμιού προκάλεσε η μαντινάδα του Παύλου Πολάκη κατά του Σταύρου Θεοδωράκη με αφορμή την υποψηφιότητά του για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. Στην ανακοίνωσή της η Σεβαστουπόλεως χαρακτηρίζει τον αναπληρωτή υπουργό «μιαρό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», διευκρινίζοντας πως «μιαρό στην κρητική διάλεκτο είναι το ζώο ή το έντομο που δεν έχει καμία χρησιμότητα […]

2 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τη σφοδρή αντίδραση του Ποταμιού προκάλεσε η μαντινάδα του Παύλου Πολάκη κατά του Σταύρου Θεοδωράκη με αφορμή την υποψηφιότητά του για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Στην ανακοίνωσή της η Σεβαστουπόλεως χαρακτηρίζει τον αναπληρωτή υπουργό «μιαρό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», διευκρινίζοντας πως «μιαρό στην κρητική διάλεκτο είναι το ζώο ή το έντομο που δεν έχει καμία χρησιμότητα και προκαλεί μόνο καταστροφές».

Μάλιστα, υποστηρίζουν πως ο κ. Πολάκης βρήκε να σχολιάσει μόνο αυτή την υποψηφιότητα «γιατί καταλαβαίνουν (σ.σ. ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και οι φίλοι του) ότι δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα νέο ισχυρό Κίνημα που δεν θα είναι του χεριού τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είναι γνωστό ότι ο κ. Πολάκης συνηθίζει να περνάει τα Σαββατοκύριακά του με τον κ. Καμένο. Άλλωστε στις βίλες και τα κότερα νιώθει ασφάλεια γιατί στα Χανιά δεν μπορεί να πoρπατήσει αν δεν τον συνοδεύει μια διμοιρία αστυνομικών. Αυτό το Σάββατο όμως είπε να ασχοληθεί με την υποψηφιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος. Ξαναθυμήθηκε λοιπόν τα ψέματα που αράδιαζαν οι ψεκασμένοι συνεταίροι του από την πρώτη στιγμή ίδρυσης του Ποταμιού. Οι άνθρωποι των νταραβεριών, των off shore, των βοσκότοπων, των τσιγαράδικων, των διπλών βιβλίων, εκείνοι που χαρίζουν εκατομμύρια στους κολλητούς τους με νυχτερινές τροπολογίες, θέλουν να έχουν άποψη και για την ηγεσία του Κέντρου. Τους ενοχλεί η υποψηφιότητα Θεοδωράκη (η μόνη για την οποία αντέδρασαν έτσι) γιατί καταλαβαίνουν ότι δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα νέο ισχυρό Κίνημα που δεν θα είναι του χεριού τους. Θα την πολεμήσουν με κάθε τρόπο αλλά να ξέρουν ότι τις επιθέσεις τους τις εκλαμβάνουμε ως εύσημα

ΥΓ: Μιαρό στην κρητική διάλεκτο είναι το ζώο ή το έντομο που δεν έχει καμία χρησιμότητα και προκαλεί μόνο καταστροφές.

Και η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Δεν πάει μπλιό του στα οζα και τσ’αιγες θα πουλήσει

γιατ’ έχασε τςι βουλευτές και ποιος θα τον ψηφίσει

Εφυγανε σου οι κριγιοι έχασες και τα στείρα

κι αρχιξες να τη βλαστημας τη μαύρη σου τη μοίρα

Κι αντί να θρουψεις σα λαγός να κρύψεις τη ντροπή σου

σα γδυμνολαιμης πετεινός

πετάς τη κεφαλή σου

Κανεις το μπροσταροκριγιο

σε σκάλες κατεβαίνεις

Οτι μπουγάδα κι αν σκεφτείς

Καπετανια δε παίρνεις

Αλλο ειναι Σταυρο ο μαντρατζης

κιαλλο ο τυροκομος

Αλλο να σπρώχνει η διαπλοκή

Κιαλλο να σπρώχνεις μόνος.

Δε φταις Εσυ που πίστεψες πως ήσουν κατεχαρης

Μα θελει κόπο η βοσκικη να γίνεις κουραδαρης

Δεν εγεννηθεις στα οζα ,δεν γερασες στα εχνη

Γι αυτο σου λέω γαειρε στη πρώτη σου τη τέχνη

Σε σκάλα μην ξανανεβεις ,μπουγάδα μην απλώσεις

γιατι Αγας δε θα γενεις στο σπιτικό τση Φώφης!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Οκτωβρίου 2023