Κι άλλη διάρρηξη στην Αγία Ευθυμία

Το βράδυ της Κυριακής έγινε αντιληπτή μια ακόμη διάρρηξη σπιτιού στην Αγία Ευθυμία. Αυτή την φορά αφορούσε ακατοίκητο σπίτι κι έτσι δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς έλαβε χώρα. Το σπίτι βρέθηκε με την μπαλκονόπορτα παραβιασμένη και το εσωτερικό του σε μεγάλη αναστάτωση, με τα πάντα πεταμένα στο δάπεδο. Οι διαρρήκτες δεν πήραν κάτι αφού, όπως ήταν […]

14 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Το βράδυ της Κυριακής έγινε αντιληπτή μια ακόμη διάρρηξη σπιτιού στην Αγία Ευθυμία. Αυτή την φορά αφορούσε ακατοίκητο σπίτι κι έτσι δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς έλαβε χώρα.

Το σπίτι βρέθηκε με την μπαλκονόπορτα παραβιασμένη και το εσωτερικό του σε μεγάλη αναστάτωση, με τα πάντα πεταμένα στο δάπεδο. Οι διαρρήκτες δεν πήραν κάτι αφού, όπως ήταν φυσικό, στο σπίτι δεν υπήρχαν χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Επικοινωνήσαμε με την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας και ζητήσαμε να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να σταματήσει το θλιβερό αυτό φαινόμενο και να συλληφθούν οι δράστες.

Από την Αστυνομία ζητήθηκε να βοηθήσουν και οι συγχωριανοί μας ενημερώνοντας για ό,τι υποπέσει στην αντίληψή τους αλλά και για κάθε ύποπτη κίνηση. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21 Σεπτεμβρίου 2023