Μακελειό μεταξύ νεαρών Πακιστανών για ένα κινητό στα Οινόφυτα, ξημερώματα Σαββάτου

Ένας 22χρονος νεκρός και ένας 18χρονος σοβαρά τραυματισμένος σε άγρια συμπλοκή με μαχαίρι σε αποθήκη Ένας 22χρονος βρήκε τραγικό θάνατο και ένας 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε άγρια συμπλοκή με μαχαίρι σε αποθήκη στα Οινόφυτα, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Το τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε μεταξύ 1:00′ με 3:00′ τα ξημερώματα του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου στην περιοχή «Τσολακάκη» […]

2 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ένας 22χρονος νεκρός και ένας 18χρονος σοβαρά τραυματισμένος σε άγρια συμπλοκή με μαχαίρι σε αποθήκη

Ένας 22χρονος βρήκε τραγικό θάνατο και ένας 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε άγρια συμπλοκή με μαχαίρι σε αποθήκη στα Οινόφυτα, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε μεταξύ 1:00′ με 3:00′ τα ξημερώματα του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου στην περιοχή «Τσολακάκη» στα Οινόφυτα μεταξύ μιας 4μελους «παρέας» Πακιστανών.

Η παρέα είχε χωρίσει το βράδυ, όταν ο ένας εξ αυτών διαπίστωσε ότι του λείπει το κινητό. Μαζί με τον φίλο του πήγε στην αποθήκη όπου κοιμόντουσαν οι άλλοι δύο της παρέας τους και σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε άγρια συμπλοκή.

Κάπου εκεί μίλησαν τα «όπλα» με αποτέλεσμα να έχουμε έναν νεκρό 22χρονο με τρεις μαχαιριές στην πλάτη και άλλη μία στο πόδι, ενώ ο 18χρονος φίλος του φέρει σοβαρό τραυματισμό επίσης από μαχαίρι στην πλάτη.

Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες γνωρίζοντας για τον έναν ότι πρόκειται για 27χρονο που δούλευε επίσης στην περιοχή και έναν ακόμη φίλο του αγνώστων στοιχείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3 Ιουνίου 2023