Νέα εποχή για τον ΑΟ Χαλκίς και νέος πρόεδρος

Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για τα χθεσινά αποτελέσματα που έφερε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου. ΑΟΧ Η διοίκηση αποφάσισε και δέχθηκε την παραίτηση των κ. κ. Τσαγκάρη και Κακαβά από την διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ενώ ανάληψη της προεδρίας της διοίκησης έγινε από τον κ. […]

14 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για τα χθεσινά αποτελέσματα που έφερε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου. ΑΟΧ

Η διοίκηση αποφάσισε και δέχθηκε την παραίτηση των κ. κ. Τσαγκάρη και Κακαβά από την διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ενώ ανάληψη της προεδρίας της διοίκησης έγινε από τον κ. Αναγνωστάκη, ο οποίος αναλαμβάνει να πάει την ομάδα σε Γενική Συνέλευση με θέματα τον οικονομικό απολογισμό και την εγγραφή νέων μελών.

Ο ΑΟ Χαλκίς ανακοινώνει τον μεγάλο χορηγό της ομάδας μα που είναι η επιχείρηση Evia Food, με τον κ. Κουλιάκη Θανάση να αναλαμβάνει το μάνατζμεντ της ομάδας, μέχρι να επανδρώσει το δικό του συμβούλιο που θα αναλάβει κι επίσημα (μέσω της Γενικής Συνέλευσης) τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ώστε να πάει κι επίσημα την προεδρική θέση.

Το βράδυ της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου, μετά το γεύμα που παρατέθηκε για την ομάδα, οι παίκτες γνώρισαν το νέο χορηγό της ομάς και ενημερώθηκαν εκτενώς οι αρχηγοί για την επόμενη μέρα του τμήματός.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα με τις επιλογές των μέχρι σήμερα διοικούντων έχει απαξιωθεί στα μάτια του φίλαθλου κόσμου της πόλης. Η στρατηγική που ακολούθησαν με το δέσιμο στο άρμα συγκεκριμένου πολιτικού, όπως και η παραίτηση διεκδίκησης της ανόδου εξαιτίας αδυναμίας έκδοσης της προβλεπόμενης εγγυητικής επιστολής, έχουν οδηγήσει τον κόσμο μακριά από τον αγαπημένο του ΑΟΧ. Το λάθος στην όλη υπόθεση ξεκινά από τα χρήματα. Ποιός τα έχει, αν τα έχει και τι θέλει να κάνει. Οι ομάδες πηγαίνουν μπροστά αν οι παράγοντες έχουν φίλαθλα αισθήματα, ή μπαίνουν στις ομάδες με άλλους στόχους. Ακόμη και σήμερα αυτά πρέπει να προσεχθούν πριν γίνουμε μάρτυρες ανάλογων φαινομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Ιουνίου 2024