ΝΔ: Ο Τσίπρας απέδειξε και πάλι ότι είναι αστείο να φοράει το κοστούμι του σοβαρού πρωθυπουργού

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, εξέδωσε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός δεν απάντησε σε κανένα από τα πραγματικά ερωτήματα των Ελλήνων. Επανέλαβε δε, πως «για μια ακόμη φορά ο κ. Τσίπρας απέδειξε με το θράσος του ότι […]

12 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, εξέδωσε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός δεν απάντησε σε κανένα από τα πραγματικά ερωτήματα των Ελλήνων.

Επανέλαβε δε, πως «για μια ακόμη φορά ο κ. Τσίπρας απέδειξε με το θράσος του ότι είναι αστείο να φοράει το κοστούμι σοβαρού πρωθυπουργού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Καμία απάντηση δεν έδωσε ο κ. Τσίπρας στα πραγματικά ερωτήματα των Ελλήνων.

Ειδικά για τα 100 δις που φόρτωσε στους πολίτες, τους νέους φόρους και τις περικοπές των συντάξεων, τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, τα capital controls, τις ομαδικές απολύσεις, τη γενιά των 360 ευρώ, τη μείωση του αφορολόγητου, τις εξοντωτικές ασφαλιστικές εισφορές, τα τεράστια χρέη του Κράτους στους ιδιώτες, την κατάργηση των κοινωνικών επιδομάτων, την έλλειψη συνθηκών ασφάλειας των πολιτών, την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας, τη διαπλοκή, τις συζητήσεις του Υπουργού Άμυνας με ισοβίτη για ναρκωτικά, και τέλος, τις Πανελλήνιες εξετάσεις που θα καταργούσε.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Τσίπρας απέδειξε με το θράσος του ότι είναι αστείο να φοράει το κοστούμι σοβαρού πρωθυπουργού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Οκτωβρίου 2023
30 Σεπτεμβρίου 2023