Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε η δικηγόρος Κατερίνα Σκαρμούτσου

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία και ο δικηγορικός κόσμος από την απώλεια της 51χρονης νομικού, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το πρωί της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου. Η 51χρονη δικηγόρος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα των συγγενών της και το πρωί ο αδελφός της πήγε στο σπίτι, όπου δυστυχώς την βρήκε νεκρή πεσμένη στο πάτωμα. Σύμφωνα με […]

8 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία και ο δικηγορικός κόσμος από την απώλεια της 51χρονης νομικού, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το πρωί της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου.

Η 51χρονη δικηγόρος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα των συγγενών της και το πρωί ο αδελφός της πήγε στο σπίτι, όπου δυστυχώς την βρήκε νεκρή πεσμένη στο πάτωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι το μοιραίο προήρθε από παθολογικά αίτια.

Όπως έγινε γνωστό η δικηγόρος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ένα, όχι σημαντικό, πρόβλημα υγείας και είχε επισκεφθεί γιατρό. Το βράδυ μάλιστα αισθάνθηκε εκ νέου αδιαθεσία και είχε πει ότι το πρωί θα πήγαινε για επανεξέταση στο Νοσοκομείο. Απομένει τώρα να διαπιστωθεί από τη νεκροψία – νεκροτομή από τι προήλθε ο θάνατός της.

Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί της δικηγόροι που μετρούν δεύτερη απώλεια μέσα σε λίγες ημέρες, μετά το Δημήτρη Σταματόπουλο και κάνουν λόγο για εξαίρετο άτομο και ικανότατη νομικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Ιουνίου 2024