Ξανάρχισε να λειτουργεί Πολιτιστικός Σύλλογος στη Σκύρο

Μετά τις εκλογές της 19ης Αυγούστου 2017, από τις οποίες αναδείχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, άρχισε η επαναλειτουργία του Εκπολιτιστικού και Οικολογικού Συλλόγου Σκύρου «το Μέαλος». Σκοπός του Συλλόγου είναι, μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη του πολιτιστικού και κοινωνικού επιπέδου των μελών, η έρευνα, η μελέτη, η προώθηση και η επίλυση τοπικών προβλημάτων και εν γένει οικολογικού […]

15 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Μετά τις εκλογές της 19ης Αυγούστου 2017, από τις οποίες αναδείχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, άρχισε η επαναλειτουργία του Εκπολιτιστικού και Οικολογικού Συλλόγου Σκύρου «το Μέαλος».

Σκοπός του Συλλόγου είναι, μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη του πολιτιστικού και κοινωνικού επιπέδου των μελών, η έρευνα, η μελέτη, η προώθηση και η επίλυση τοπικών προβλημάτων και εν γένει οικολογικού και κοινωνικού περιεχομένου καθώς και η εκτέλεση κοινωφελών έργων.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που επιθυμεί να δώσει νέα πνοή στο Σύλλογο, έχει πρόεδρο τον Ελευθέριο Κουμουτσέα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη είναι: Αντιπρόεδρος: Μανωλάκη Άννα, Γραμματέας: Μαριάννα Λάμπρου, Ταμίας: Μαυρίκος Νίκος, Μέλος: Τσακαμής Ιωάννης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

13 Ιουνίου 2024