Ο Νίκος Στουπής και η παράταξη “Η Στερεά σε νέα τροχιά”, για τον θάνατο του Σταμάτη Γκάβαλη

Η μείζονα αντιπολίτευση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Σταμάτη Γκάβαλη. Με απέραντο σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση αποχαιρετούμε τον συνάδελφο και φίλο Αυτοδιοικητικό Περιφερειακό Σύμβουλο ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΚΑΒΑΛΗ που τόσο πρόωρα και άδικα μας άφησε. · Η συνεχής και αδιάλειπτη παρουσία του στα κοινά, · το πράο του […]

4 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η μείζονα αντιπολίτευση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Σταμάτη Γκάβαλη.
Με απέραντο σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση αποχαιρετούμε τον συνάδελφο και φίλο Αυτοδιοικητικό Περιφερειακό Σύμβουλο ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΚΑΒΑΛΗ που τόσο πρόωρα και άδικα μας άφησε.
· Η συνεχής και αδιάλειπτη παρουσία του στα κοινά,
· το πράο του χαρακτήρα του σε στιγμές σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης,
· η στάση του να ακούει ,να σέβεται και να μην υποτιμά την άποψη του πολιτικού του αντίπαλου,
· η επιμονή στην υπεράσπιση της πολιτικής και ιδεολογικής του άποψης, που έφτανε στα όρια της έκφρασης της διαφωνίας με θέσεις του πολιτικού του χώρου
· η προσήλωση στην αναζήτηση συγκλίσεων επί των πολιτικών αποφάσεων ακόμα και σε κρίσιμα θέματα που χειριζόταν, αποτελούν παρακαταθήκη και παράδειγμα προς μίμηση στο πολιτικό προσωπικό , ιδιαίτερα της Αυτοδιοίκησης.
Η Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας έχασε έναν χρήσιμο πολιτικό άντρα .
Η αυτοδιοίκηση έναν που την τίμησε, και η πολιτική έναν που είχε να της προσφέρει πολλά ακόμα.
Στους οικείους του τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια .
ΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΠΗΣ
Επικεφαλής της Παράταξης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Οκτωβρίου 2023