Συνέλαβαν  41χρονο για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Κατασχέθηκε αδασμολόγητος καπνός βάρους 600 γραμμαρίων και 558 λαθραία πακέτα τσιγάρων Σαν τα κεφάλι της Λερναίας Ύδρας ξεφυτρώνουν οι λαθρέμποροι καπνικών ειδών στην Χαλκίδα, όπου καθημερινά γίνονται συλλήψεις από τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.! Τελευταίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 41χρονος Έλληνας. Όταν σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, διαπίστωσαν ότι ήταν έτοιμος […]

17 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Κατασχέθηκε αδασμολόγητος καπνός βάρους 600 γραμμαρίων και 558 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Σαν τα κεφάλι της Λερναίας Ύδρας ξεφυτρώνουν οι λαθρέμποροι καπνικών ειδών στην Χαλκίδα, όπου καθημερινά γίνονται συλλήψεις από τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.! Τελευταίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 41χρονος Έλληνας.

Όταν σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, διαπίστωσαν ότι ήταν έτοιμος να διαθέσει προς πώληση συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού που ζύγιζαν συνολικά 600 γραμμάρια και 558 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, όλα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Ο 41χρονος συνελήφθη και παραδόθηκε στην Ασφάλεια που διενήργησε προανάκριση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία τον παρέπεμψε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, ενώ τα λαθραία είδη εστάλησαν στο Τελωνείο της πόλης για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Δημόσιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

30 Σεπτεμβρίου 2023