Τα Καμμένα Βούρλα τον Οκτώβρη φιλοξενούν το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής

Στα Καμμένα Βούρλα, στο Ξενοδοχείο «Γαλήνη» θα διεξαχθεί το 3ο Πανελλήνιο συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής, στις 6-8 Οκτωβρίου, με κεντρικό θέμα «Επικαιροποίηση της Ιαματικής Ιατρικής υπό το πρίσμα της ολιστικής προσέγγισης». Σκοπός του συνεδρίου που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής, είναι η εξαγωγή και αξιοποίηση νέων επιστημονικών πορισμάτων από τις ομιλίες και τα workshops. Η […]

18 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στα Καμμένα Βούρλα, στο Ξενοδοχείο «Γαλήνη» θα διεξαχθεί το 3ο Πανελλήνιο συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής, στις 6-8 Οκτωβρίου, με κεντρικό θέμα «Επικαιροποίηση της Ιαματικής Ιατρικής υπό το πρίσμα της ολιστικής προσέγγισης».

Σκοπός του συνεδρίου που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής, είναι η εξαγωγή και αξιοποίηση νέων επιστημονικών πορισμάτων από τις ομιλίες και τα workshops.

Η συμμετοχή έγκριτων και καταξιωμένων διεθνώς ιατρών πολλών ειδικοτήτων εξασφαλίζει την επιστημονική καταξίωση της Ιαματικής Ιατρικής, η οποία προέρχεται από τη συμμετοχική διαδικασία των συνέδρων ιατρών και οδοντιάτρων.

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται για την περαιτέρω ενημέρωση του Ιατρικού και Οδοντιατρικού δυναμικού της χώρας από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, τον πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής του συνεδρίου και πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, καθηγητή Δερματολογίας, Κωνσταντίνο Κουσκούκη, και τον Δήμαρχο Δήμου Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου, Ιωάννη Συκιώτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21 Σεπτεμβρίου 2023