Το σχόλιο του πρ. προέδρου της ΔΕΣΦΑ, Βασίλη Δεμερτζή

Τον σχολιασμό του πρ. προέδρου της ΔΕΣΦΑ και πολιτευτή της ΝΔ, Βασίλη Δεμερτζή, προκάλεσε η είδηση περί σύνδεσης της Χαλκίδας με το δίκτυο φυσικού αερίου. Μάλιστα ο σχολιασμός του μας προξενεί ιδιαίτερη ανησυχία, μιάς και ο ίδιος γνωρίζει καλλίτερα απ’ όλους μας τη δυνατότητα υλοποίησης της εξαγγελίας. Ο χρόνος θα δείξει, αν πρόκειται για άλλη […]

13 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τον σχολιασμό του πρ. προέδρου της ΔΕΣΦΑ και πολιτευτή της ΝΔ, Βασίλη Δεμερτζή, προκάλεσε η είδηση περί σύνδεσης της Χαλκίδας με το δίκτυο φυσικού αερίου. Μάλιστα ο σχολιασμός του μας προξενεί ιδιαίτερη ανησυχία, μιάς και ο ίδιος γνωρίζει καλλίτερα απ’ όλους μας τη δυνατότητα υλοποίησης της εξαγγελίας. Ο χρόνος θα δείξει, αν πρόκειται για άλλη μια «φρούδα κυβερνητική ελπίδα».

Στο σχόλιό του ο Βασίλης Δεμερτζής αναφέρει: «Μετά από δυόμιση χρόνια αδράνειας και απραξίας αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να πουλήσουν φρέσκα φούμαρα στον κόσμο.

Χωρίς επιχειρησιακό πλαίσιο, με τεράστια νομικά και νομοθετικά κενά, με έλλειψη χρηματοδότησης και το σημαντικότερο χωρίς ξεκάθαρο ρόλο για την ΔΕΠΑ σε μια αγορά που κάθε άλλο παρά απελευθερωμένη μπορεί να την πει κανείς.

Άλλη μια απόδειξη ότι η υβριδική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πουλάει αριστεροσύνη για να εξυπηρετεί προς όφελός της αντικρουόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Σεπτεμβρίου 2023