Υποψήφιος πρόεδρος στο Επιμελητήριο ο Θανάσης Κυρίτσης απέναντι στον Αλέκο Διαμαντάρα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτούν οι εκλογές του Δεκεμβρίου Ολοκληρώθηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, οι ορισμοί των εκλογικών και κατά περίπτωση των εφορευτικών επιτροπών, που θα διεξάγουν ανά νομό τις εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών στα Επιμελητήρια. Στη Φθιώτιδα οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 17 Δεκεμβρίου 2017, με τις λεπτομέρειες για την […]

1 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτούν οι εκλογές του Δεκεμβρίου

Ολοκληρώθηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, οι ορισμοί των εκλογικών και κατά περίπτωση των εφορευτικών επιτροπών, που θα διεξάγουν ανά νομό τις εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών στα Επιμελητήρια.

Στη Φθιώτιδα οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 17 Δεκεμβρίου 2017, με τις λεπτομέρειες για την εξυπηρέτηση των μελών, να ανακοινώνονται το προσεχές διάστημα.

Όπως όλα δείχνουν στην διεκδίκηση του προεδρικού θώκου, αυτή τη φορά ο νυν Πρόεδρος Αλέκος Διαμαντάρας, θα έχει απέναντί του τον Οικονομικό Επόπτη της παρούσας Διοίκησης, Θανάση Κυρίτση.

Ο Οικονομικός Επόπτης , Θανάσης Κυρίτσης θα βρεθεί αντιμέτωπος στιος εκλογές με τον Αλέκος Διαμαντάρα

Αν και η υποψηφιότητά του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, το ενδιαφέρον του επιβεβαιώνετε από τις κινήσεις του για την δημιουργία ενός ισχυρού ψηφοδελτίου, με πρόσωπα που ήταν μαζί και στις τελευταίες εκλογές. Με λίγα λόγια από το ψηφοδέλτιο που κατέκτησε την πλειοψηφία στις προηγούμενες εκλογές θα υπάρξουν άτομα εκατέρωθεν κι αυτό από μόνο του ανεβάζει περισσότερο το ενδιαφέρον για τη φετινή εκλογική διαδικασία.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων, ας θυμηθούμε την 5μελή Επιτροπή που ορίσθηκε από τις 8 Αυγούστου για τη διενέργεια  των εκλογών και αποτελείται από τους:

  1. Δρακάκη Δημήτριο του Νικολάου, Δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας ως Πρόεδρο, με αναπληρώτριά του την Ξάνθη Αικατερίνη του Ανδρέα Δικηγόρο του ιδίου Συλλόγου.
  2. Κωνσταντίνο Καλλιώρα, Προϊστάμενο του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικών Προσώπων Λαμίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας με αναπληρώτρια του την Καλλιώρα Χρυσάνθη, υπάλληλο του ιδίου τμήματος.
  3. Ντζάθα Χαρίλαο, Προϊστάμενο του Τμήματος Γραμματειακής Υποστήριξης και Παροχής Πληροφοριών Νομού Φθιώτιδας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας με αναπληρώτρια του την Ευαγγελία Βελέντζα, υπάλληλο του ιδίου Τμήματος.
  4. Μπράζα Ελευθέριο του Κων/νου, μέλος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, με αναπληρωτή του τον Ζήσιμο Γεώργιο του Βασιλείου, επίσης μέλος του εν λόγω Επιμελητηρίου.
  5. Δροσοπούλου Δέσποινα του Νικολάου, Διευθύντρια του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, με αναπληρωτή της τον Πισπιρίγκο Θεόδωρο του Ιωάννη, υπάλληλο του εν λόγω Επιμελητηρίου.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίσθηκε η Σιασιάκου Άννα-Παναγιώτα, υπάλληλος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21 Σεπτεμβρίου 2023