Φ. Σπανός: «Ο Σταμάτης μας, θα μείνει αξέχαστος στη μνήμη και την καρδιά μας»

Με τα δικά του λόγια αποχαιρετά και ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός, τον συνεργάτη και φίλο του Σταμάτη Γκάβαλη. «Ο Σταμάτης Γκάβαλης, ο Σταμάτης μας, δεν είναι πια μαζί μας. Με τρόπο απροσδόκητο έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος τη λατρευτή του οικογένεια, τους αμέτρητους φίλους του, αλλά και εμάς, την […]

3 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με τα δικά του λόγια αποχαιρετά και ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός, τον συνεργάτη και φίλο του Σταμάτη Γκάβαλη.

«Ο Σταμάτης Γκάβαλης, ο Σταμάτης μας, δεν είναι πια μαζί μας. Με τρόπο απροσδόκητο έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος τη λατρευτή του οικογένεια, τους αμέτρητους φίλους του, αλλά και εμάς, την οικογένεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο Σταμάτης, μεστός από εμπειρίες δεκαετιών στην Αυτοδιοίκηση, αλλά και στην πραγματική Οικονομία που τόσο τον συγκινούσε, μοιραζόταν μαζί μας την πολύτιμη σοφία του, κάνοντάς μας πλουσιότερους σε σκέψεις και γνώσεις. Από την άλλη, νέος στην ηλικία, αλλά κυρίως στις αντιλήψεις, παρακολουθούσε με πάθος τις εξελίξεις, κομίζοντας στο δημόσιο διάλογο την εικόνα της επόμενης μέρας.

Ακόμη περισσότερο, όμως, από τις πνευματικές του αρετές, ο Σταμάτης χαρακτηρίστηκε από το ήθος, την εντιμότητά, την προσήνεια και την καλοσύνη του.

Αυτά τα στοιχεία, απλά, αλλά σπάνια όσο και ο ίδιος, θα κρατήσουν αξέχαστο το Σταμάτη στη μνήμη και στην καρδιά μας.

Σταμάτη, αντίο… Αντίο, φίλε..».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

12 Απριλίου 2024