,

Σε διαμαρτυρία εναντίον της «Νέας Οδού» προχώρησε ο Δήμος Λοκρών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της «Νέας Οδού», πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Λοκρών, στην αερογέφυρα της Σκάλας Αταλάντης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, η «Νέα οδός» προχώρησε σε «αυθαίρετες ενέργειες» τοποθετώντας εμπόδια στην αερογέφυρα της Σκάλας Αταλάντης, δυσχεραίνοντας έτσι την εξυπηρέτηση των δημοτών και επισκεπτών της δεύτερης μεγαλύτερης πληθυσμιακά πόλης του […]

1 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της «Νέας Οδού», πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Λοκρών, στην αερογέφυρα της Σκάλας Αταλάντης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, η «Νέα οδός» προχώρησε σε «αυθαίρετες ενέργειες» τοποθετώντας εμπόδια στην αερογέφυρα της Σκάλας Αταλάντης, δυσχεραίνοντας έτσι την εξυπηρέτηση των δημοτών και επισκεπτών της δεύτερης μεγαλύτερης πληθυσμιακά πόλης του νομού.

«Έχουν αποκλειστεί οι στάσεις των λεωφορείων από και προς Λαμία και υποχρεωτικά η επιβίβαση γίνεται πάνω στην εθνική οδό, κι αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Ζητάμε να γίνει οδοσήμανση, γιατί δεν υπάρχει τίποτα, όπως και αποκατάσταση του οδοστρώματος που έχει χαλάσει από τα βαριά οχήματα. Τέλος ζητάμε να μπει φωτισμός καθώς είμαστε ο μοναδικός κόμβος στην Ελλάδα που δεν έχει…», αναφέρει ο Δήμαρχος Νίκος Λιόλιος, περιμένοντας να υλοποιηθούν άμεσα οι δίκαιες και αυτονόητες, όπως τις χαρακτηρίζει, παρεμβάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024