Πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ – Κυβέρνησης μετά το άρθρο Τσίπρα για τον Ανδρέα

Ο Βασίλης Κικίλιας κατηγόρησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι είναι αυτός που διακινεί τα fake news για τις δήθεν συναντήσεις του Μητσοτάκη με τον Σημίτη Πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει το άρθρο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου και η κατηγορία που του εκτόξευσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι […]

3 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο Βασίλης Κικίλιας κατηγόρησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι είναι αυτός που διακινεί τα fake news για τις δήθεν συναντήσεις του Μητσοτάκη με τον Σημίτη

Πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει το άρθρο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου και η κατηγορία που του εκτόξευσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «προσπαθεί να ψαρέψει σε θολά νερά».

Στο πλαίσιο αυτής της αντιπαράθεσης που συνεχίζεται από το πρωί, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας επιτέθηκε πριν από λίγο στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο τον οποίο κατηγόρησε ευθέως ότι με όσα είπε για τον Πρόεδρο της ΝΔ αποκάλυψε άθελα του ότι εκείνος διακινεί τα Fake News για δήθεν συναντήσεις του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Σημίτη.

«Πριν από μια εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με άρθρο του, έθεσε τα βασικά σημερινά και αυριανά προβλήματα των Ελλήνων και της Πατρίδας μας.Σήμερα ο κ. Τσίπρας με άρθρο του συνεχίζει το ταξίδι του στο μακρινό παρελθόν. Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν» σημείωσε στην ανακοίνωση του Βασίλης Κικλίλιας και πρόσθεσε: «Όσο για την άχαρη προσπάθεια του κ. Τζανακόπουλου, τον οδήγησε άθελά του να παραδεχτεί, ότι εκείνος διακινεί τα Fake News για δήθεν συναντήσεις του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Σημίτη».

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στην ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ – με την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίαζε το άρθρο Τσίπρα – είχε σπεύσει να σημείωσει μεταξύ άλλων ότι την υπεράσπιση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έχουν αναλάβει οι μνηστήρες της Κεντροαριστεράς και ότι ο σημερινός Πρόεδρος της ΝΔ «έχει να γράψει άρθρα για τον ομοϊδεάτη του, κ. Κώστα Σημίτη»!

Τα παραπάνω σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου έγιναν ύστερα από τις επισημάνσεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο facebook σύμφωνα με τις οποίες «ο κ. Τσίπρας στο παρελθόν έκανε την αγιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Τώρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Ίσως του χρόνου κάνει του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Ο Πρόεδρος της ΝΔ είχε επισημάνει επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας «μονίμως ψαρεύει σε θολά νερά γυρνώντας στο παρελθόν γιατί εκείνος έχει υποσκάψει το παρόν και το μέλλον της χώρας» και ότι η ΝΔ «δεν τον ακολουθεί στη βουτιά στο χθες. «Με ενδιαφέρει πως θα είναι η Ελλάδα του 2030, όχι πως ήταν η Ελλάδα του 1980» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024