Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στη Γλύφα

Συσκευασίες με κόκα, κατάσχεσαν το πρωί της Τρίτης   οι αστυνομικοί της Β’ ΟΠΚΕ Εύβοιας, κατά τη σύλληψη τριών ατόμων στην περιοχή της Γλύφας Χαλκίδας. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 33 και 39 ετών και μία 29χρονη Ελληνίδα, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Οι δράστες φέρεται να προμηθευόντουσαν τα ναρκωτικά από την Αθήνα και να […]

13 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συσκευασίες με κόκα, κατάσχεσαν το πρωί της Τρίτης   οι αστυνομικοί της Β’ ΟΠΚΕ Εύβοιας, κατά τη σύλληψη τριών ατόμων στην περιοχή της Γλύφας Χαλκίδας. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 33 και 39 ετών και μία 29χρονη Ελληνίδα, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Οι δράστες φέρεται να προμηθευόντουσαν τα ναρκωτικά από την Αθήνα και να τα διέθεταν στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Οι αναζητήσεις είχαν ως αποτέλεσμα, τον εντοπισμό οχήματος όπου επέβαιναν οι συλληφθέντες και σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν οκτώ (8) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 8,6 γραμμαρίων.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024