Μαζί στο Περιστέρι οι φίλοι της ΑΕΚ και της Λαμίας!

Ο Σύλλογος Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως θα ταξιδέψει μαζί με τους φιλάθλους της Λαμίας για το Περιστέρι, όπου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων. Σε μία πρωτόγνωρη -για τα ελληνικά δεδομένα- απόφαση προχώρησε ο Σύλλογος Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας ενόψει της αναμέτρησης των “κιτρινόμαυρων” με τη Λαμία στο Περιστέρι για την […]

16 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο Σύλλογος Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως θα ταξιδέψει μαζί με τους φιλάθλους της Λαμίας για το Περιστέρι, όπου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Σε μία πρωτόγνωρη -για τα ελληνικά δεδομένα- απόφαση προχώρησε ο Σύλλογος Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας ενόψει της αναμέτρησης των “κιτρινόμαυρων” με τη Λαμία στο Περιστέρι για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης εξέδωσαν ανακοίνωση και γνωστοποίησαν πως θα ταξιδέψουν μαζί με τους φιλάθλους της Λαμίας για την Αθήνα, ενώ προτίθενται να καθίσουν και μαζί στους εξέδρες “με την ευχή η συμβολική αυτή πράξη να γίνει παρακαταθήκη για να ομορφαίνουν οι Κυριακές μας, χωρίς την ανόητη βία και τις αλλοιώσεις του φίλαθλου πνεύματος.”

Η ανακοίνωση:

“Εδώ και 44 χρόνια ο Σύλλογος Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας προσανατολίζει τη δράση του στην ανάδειξη του αθλητικού πολιτισμού, απαραίτητο πρόσημο μιας κοινωνίας που απαιτεί ποιότητες ήθους.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 διοργανώνουμε στα γραφεία μας, οδός Μακροπούλου και Σκληβανιώτου, για μια ακόμη φορά εθελοντική Αιμοδοσία, με την αγαστή συνεργασία της Πανελλήνιας Λέσχης Φιλάθλων Λαμίας. Συνιστά αναγκαίο όρο ζωής η ανάγκη μιας κοινής ενωτικής δράσης σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσουμε μαζί από τη Λαμία φίλοι των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων, σε κοινό συντονισμό, για να πάμε στο Περιστέρι, όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα πρωταθλήματος Λαμίας-ΑΕΚ.

Πρόθεσή μας είναι να μπούμε μαζί στην ίδια κερκίδα, να μοιραστούμε τις θέσεις που μας αναλογούν και να δούμε τον αγώνα, με την ευχή η συμβολική αυτή πράξη να γίνει παρακαταθήκη για να ομορφαίνουν οι Κυριακές μας, χωρίς την ανόητη βία και τις αλλοιώσεις του φίλαθλου πνεύματος.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, η Πανελλήνια Λέσχη Φιλάθλων Λαμίας, την οποία ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και κυρίως την υψηλόφρονα προαίρεσή της, θα τιμήσει με πλακέτα τον εμβληματικό φίλαθλο της ΑΕΚ Νίκο Ξηροκώστα, που έχει αφιερώσει τη δυναμική και συγκροτημένη προσωπικότητά του στην αγαπημένη ομάδα του”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024