Ευάγγ. Κούκουζας: «Θα παλέψω για την τοπική επιχειρηματικότητα»

Με νέο Δελτίο που εξέδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελητηριακή Μέλισσα», Ευάγγελος Κούκουζας, ευχαριστεί τους φίλους που με διάφορους τρόπους ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στην προσπάθειά του. Πιό συγκεκριμένα αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς τους εμπόρους, βιοτέχνες, επαγγελματίες, αλλά και όλους τους φίλους και τις φίλες για την […]

20 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με νέο Δελτίο που εξέδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελητηριακή Μέλισσα», Ευάγγελος Κούκουζας, ευχαριστεί τους φίλους που με διάφορους τρόπους ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στην προσπάθειά του.

Πιό συγκεκριμένα αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς τους εμπόρους, βιοτέχνες, επαγγελματίες, αλλά και όλους τους φίλους και τις φίλες για την στήριξη που δείξατε μέχρι σήμερα τόσο στην διακήρυξη του συνδυασμού μας «Επιμελητηριακή Μέλισσα», όσο και σε εμένα τον ίδιο προσωπικά.

Η αγάπη σας είναι για εμένα και για τους συνεργάτες μου πολύτιμη και μεγαλώνει την ευθύνη μας απέναντι στο θεσμό του Επιμελητηρίου. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην πρώτη γραμμή της μάχης για να δημιουργήσουμε ένα Επιμελητήριο αντάξιο της ιστορίας του και χρήσιμο στην τοπική επιχειρηματικότητα.

Θα είμαστε εκεί τέσσερα χρόνια για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, να αναδείξουμε όλα τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας, να συγκρουστούμε αλλά και για να εγκύψουμε στα πραγματικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους συναδέλφους μας, αναδεικνύοντας παράλληλα και μια νέα Επιμελητηριακή γενιά, στην οποία θα παραδώσουμε την σκυτάλη όπως έκαναν και οι προκάτοχοι μας.

Πάμε όλοι μαζί! Στην επιχειρηματικότητα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024