Λαζαρίδης: Ο “απών” Τσίπρας οφείλει να δεχτεί την παραίτηση Κουρουμπλή

Η Νέα Δημοκρατία επιμένει πως ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, πρέπει να παραιτηθεί, τόνισε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. “Απών” ο Τσίπρας Ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι είναι “απών” από τη νέα οικολογική καταστροφή, “όπως ήταν […]

21 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η Νέα Δημοκρατία επιμένει πως ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, πρέπει να παραιτηθεί, τόνισε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

“Απών” ο Τσίπρας

Ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι είναι “απών” από τη νέα οικολογική καταστροφή, “όπως ήταν απών” και το καλοκαίρι στις φωτιές της Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, όπου “εμφανίστηκε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση”.

Ο κ. Λαζαρίδης χαρακτήρισε “άκρως προβληματική την τόσο μεγάλη αργοπορία” από τα αρμόδια όργανα, και κατηγόρησε εκ νέου τον υπουργό Ναυτιλίας ότι ψεύδεται για τα διαθέσιμα πλοία, μετά και τα όσα δήλωσε η εκπρόσωπος του EMSA, Ραντίνα Ρούσεβα, στο skai.gr.

“Όταν είσαι υπουργός και βλέπεις μία τέτοια οικολογική καταστροφή οφείλεις να θέσεις την παραίτησή σου στον πρωθυπουργό και ο πρωθυπουργός οφείλει να την κάνει αποδεκτή”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Για την συνεργάτιδα και συγγενή του κ. Κουρουμπλή που γελούσε χθες κατά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ο κ. Λαζαρίδης μίλησε για “απαράδεκτη συμπεριφορά”, πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονιά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε πως θα καταργήσει μετακλητούς και την οικογενειοκρατία αλλά κάνουν πολύ χειρότερα από όσα έκαναν οι άλλοι τα προηγούμενα 40 χρόνια, είπε ο κ. Λαζαρίδης, σχολιάζοντας πως “κάθε πολίτης βγάζει τα συμπεράσματά του”.

Όσο για τη δήλωση του πρωθυπουργού, με αφορμή τα δύο χρόνια στην κυβέρνηση πως “είμαστε ακόμη στο νερό και κολυμπάμε, αλλά το κεφάλι μας είναι έξω”, ο κ. Λαζαρίδης σχολίασε πως δεν είναι σίγουρος για το αν αυτή η ανακοίνωση είναι “προϊόν θράσους ή σύγχυσης”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024