Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο της Ι.Μ. Χαλκίδας για το 2018

Εξεδόθη ήδη και κυκλοφορεί για δέκατο τέταρτο συνεχές έτος το Εγκόλπιο Ημερολόγιο του έτους 2018 της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, από το Επικοινωνιακό – Μορφωτικό και Πολιτιστικό Ίδρυμα «Ο ΑΓΙΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΕΥΡΙΠΟΥ». Το φετινό Ημερολόγιο είναι αφιερωμένο ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, για τα οποία ο ίδιος ο Χριστός μας είπε ότι τους ανήκει η Βασιλεία των Ουρανών. Όπως […]

17 Οκτωβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Εξεδόθη ήδη και κυκλοφορεί για δέκατο τέταρτο συνεχές έτος το Εγκόλπιο Ημερολόγιο του έτους 2018 της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, από το Επικοινωνιακό – Μορφωτικό και Πολιτιστικό Ίδρυμα «Ο ΑΓΙΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΕΥΡΙΠΟΥ».
Το φετινό Ημερολόγιο είναι αφιερωμένο ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, για τα οποία ο ίδιος ο Χριστός μας είπε ότι τους ανήκει η Βασιλεία των Ουρανών.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στον Πρόλογο του Ημερολογίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος «Το ημερολόγιο του ερχομένου νέου χρόνου 2018 η τοπική μας Εκκλησία το αφιερώνει στο παιδί! Σεβασμού και αγάπης ένεκεν! Με την ελπίδα και την ευχή, να συμβάλουμε, και με αυτό τον τρόπο, στην επανεκτίμηση, επί το ορθότερο, αυτού του μεγάλου δώρου της αγάπης του Θεού».
Επιπλέον, στο Ημερολόγιο δίδονται στον αναγνώστη και οι απαραίτητες πληροφορίες για την ποιμαντική διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως, μέσα από τις ενοριακές κοινότητες, τα εκκλησιαστικά ιδρύματα κ.λπ., όπως και ο απολογισμός του φιλανθρωπικού έργου της Τοπικής μας Εκκλησίας.
Τυχόν έσοδα από την διάθεση του Ημερολογίου, θα προσφερθούν στα ποιμαντικά και φιλανθρωπικά έργα της Ιεράς Μητροπόλεως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Απριλίου 2024