Το πρώτο της παιδί γέννησε η Σία Κοσιώνη

Σήμερα, νωρίς το πρωί, κατάλαβε πως έφτασε η ώρα του τοκετού Το πρώτο της παιδί, κρατάει στην αγκαλιά της η Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ είχε μπει στον μήνα της εδώ και λίγες μέρες. Σήμερα νωρίς το πρωί κατάλαβε πως έφτασε η ώρα του τοκετού, ειδοποίησε τους δικούς […]

9 Οκτωβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σήμερα, νωρίς το πρωί, κατάλαβε πως έφτασε η ώρα του τοκετού

Το πρώτο της παιδί, κρατάει στην αγκαλιά της η Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ είχε μπει στον μήνα της εδώ και λίγες μέρες. Σήμερα νωρίς το πρωί κατάλαβε πως έφτασε η ώρα του τοκετού, ειδοποίησε τους δικούς της ανθρώπους και το κανάλι, ότι δεν θα είναι στο δελτίο, όπως ήταν προγραμματισμένο και έφυγε για το μαιευτήριο Μητέρα.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι η Σία Κοσιώνη, κρατούσε πια το αγοράκι της στην αγκαλιά της. Ο μικρός Μπακογιάννης Jr ήρθε στον κόσμο με καισαρική και ζυγίζει 3,460.

Δίπλα της από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη καθώς ο σύζυγός της Κώστας Μπακογιάννης, βρίσκεται εκτός Ελλάδος σε προγραμματισμένο επαγγελματικό ταξίδι, έχει ενημερωθεί για την γέννηση του γιου του και επιστρέφει εσπευσμένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024