Συνεχίζονται τα δρομολόγια από Χαλκίδα για αεροδρόμιο των ΚΤΕΛ

Η Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας και το τουριστικό πρακτορείο ΚΤΕΛ Ευβοίας – Αρέθουσα, υπέγραψαν συμφωνία επέκτασης των 4 δρομολογίων μετ’ επιστροφής Ερέτρια – Χαλκίδα – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπως ακριβώς ίσχυαν και το καλοκαίρι, χωρίς καμία μετατροπή. αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος Άλλαξε μόνο η τιμή του εισιτηρίου από 15 και 17 ευρώ Χαλκίδα και Ερέτρια αντιστοίχως σε […]

10 Οκτωβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας και το τουριστικό πρακτορείο ΚΤΕΛ Ευβοίας – Αρέθουσα, υπέγραψαν συμφωνία επέκτασης των 4 δρομολογίων μετ’ επιστροφής Ερέτρια – Χαλκίδα – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπως ακριβώς ίσχυαν και το καλοκαίρι, χωρίς καμία μετατροπή. αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Άλλαξε μόνο η τιμή του εισιτηρίου από 15 και 17 ευρώ Χαλκίδα και Ερέτρια αντιστοίχως σε 17 και 20 ευρώ.

Η συμφωνία αυτή ισχύει απο 17 Οκτωβρίου 2017 και λήγει στις 16 Οκτωβρίου 2018. Οι επιβάτες επιβιβάζονται και αποβιβάζονται στη Χαλκίδα σε κεντρικό σημείο, στα γραφεία της Αρέθουσας, κατά την διαδρομή Χαλκίδα – Ερέτρια, επιβιβάζονται και αποβιβάζονται στα ξενοδοχεία που θα διαμείνουν.

Οι υπόλοιποι που επιθυμούν να πάνε σε ξενοδοχεία πιο απομακρυσμένων περιοχών αποβιβάζονται στο λιμάνι της Ερέτριας, κοντά στην στάση των ΤΑΞΙ.

Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να καταστεί η Εύβοια ανταγωνιστική τουριστικά, μειώνοντας το κόστος μεταφοράς αφενός και αφετέρου παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες στους επισκέπτες της, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ευβοίας κ. Μιλτιάδης Χέλμης.

Η επιπλέον επιβάρυνση στα εισιτήρια αποφασίστηκε γιατί τα δρομολόγια δεν θα επιδοτούνται πλέον από την Περιφέρεια, οπότε έπρεπε να αυτορρυθμιστεί η τιμολόγηση αυτών.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας ευχαριστεί την Περιφέρεια για την στήριξή της και την οικονομική συμβολή της, κατά το 1ο καθοριστικό τρίμηνο του εγχειρήματος, γιατί έδωσε την δυνατότητα να εφαρμοστεί το πρόγραμμα πιλοτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024