Στην Δάφνη χοροστάτησε την Κυριακή ο Μητροπολίτης Χαλκίδας

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό και τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο, μετέβη στον Ενοριακό Ι. Ναό Αγιου Δημητρίου Δάφνης Λίμνης, με αφορμή την επικείμενη πανήγυρη του Ι. Ναού, στην οποία ο ίδιος δεν δύναται να είναι παρών, λόγω της πανηγύρεως του Μητροπολιτικού […]

16 Οκτωβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό και τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο, μετέβη στον Ενοριακό Ι. Ναό Αγιου Δημητρίου Δάφνης Λίμνης, με αφορμή την επικείμενη πανήγυρη του Ι. Ναού, στην οποία ο ίδιος δεν δύναται να είναι παρών, λόγω της πανηγύρεως του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Χαλκίδος.
Τον Σεβασμιώτατο και την συνοδεία του υποδέχθηκε ο καλός εφημέριος της Ενορίας, Σταυροφ. Ιωάννης Σεφέρης, και ο Επίσκοπός μας χοροστάτησε στον Όρθρο και στη συνέχεια προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία, στην οποία συμμετείχαν πολλοί ευσεβείς χριστιανοί της Ενορίας.
Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο και στη συνέχεια τέλεσε και το ιερό Μνημόσυνο κεκοιμημένου Ενορίτου.
Οι Ι. Ακολουθίες μεταδόθηκαν σε απευθείας σύνδεση από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024