Πολιτική του πενηντάρικου

Διαπιστώνουμε με λύπη φτώχεια ιδεών και πρωτοβουλιών στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μιλάμε βέβαια για τα δρώμενα ιδιαίτερα στην Εύβοια, όπου πολλοί από τους ενδιαφερόμενους για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, μ’ ένα ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ διοχετεύουν σε ΜΠΛΟΓΚ και λαθρόβια SITE, δήθεν αποκλειστικές πληροφορίες για τους πιθανούς υποψηφίους που έχει επιλέξει το κόμμα της […]

26 Οκτωβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Διαπιστώνουμε με λύπη φτώχεια ιδεών και πρωτοβουλιών στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μιλάμε βέβαια για τα δρώμενα ιδιαίτερα στην Εύβοια, όπου πολλοί από τους ενδιαφερόμενους για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, μ’ ένα ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ διοχετεύουν σε ΜΠΛΟΓΚ και λαθρόβια SITE, δήθεν αποκλειστικές πληροφορίες για τους πιθανούς υποψηφίους που έχει επιλέξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άλλοι δε έναντι αδράς πληρωμής – πιθανότατα από τις μαύρες αμοιβές τους – χρυσώνουν μέσα ενημέρωσης και δίνουν «αυθόρμητες» συνεντεύξεις, για να παραμείνουν στην επικαιρότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κάθε κίνησή τους παρακολουθείται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μάλλον δεν αντιλαμβάνονται ότι οι εποχές του «μαυρογυαλούρου» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Θα το διαπιστώσουν σύντομα. Ας κοιτάξουν προς μεριά Κ. Παπακώστα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024