Yoda.gr: Διαζύγιο με Bazaar, συνεργασία με “Κρητικό”

Mία νέα συνεργασία βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρχές της εβδομάδας, αντικαθιστώντας μία ήδη υπάρχουσα, η οποία είχε ξεκινήσει με τη γέννηση του ηλεκτρονικού supermarket, yoda.gr. Θυμίζουμε ότι το yoda, των Γιάννη Χήτου, Βασίλη Στασινούλια και Βασίλη Ανδρικόπουλου, ξεκίνησε να λειτουργεί πριν απο περίπου ένα χρόνο, συνεργαζόμενο με το Bazaar, του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ. Ωστόσο, σύμφωνα […]

27 Οκτωβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Mία νέα συνεργασία βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρχές της εβδομάδας, αντικαθιστώντας μία ήδη υπάρχουσα, η οποία είχε ξεκινήσει με τη γέννηση του ηλεκτρονικού supermarket, yoda.gr. Θυμίζουμε ότι το yoda, των Γιάννη Χήτου, Βασίλη Στασινούλια και Βασίλη Ανδρικόπουλου, ξεκίνησε να λειτουργεί πριν απο περίπου ένα χρόνο, συνεργαζόμενο με το Bazaar, του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η συνεργασία με την εταιρεία του Δήμου Βερούκα, από την οποία προμηθευόταν το σύνολο των κωδικών του το e-shop, διακόπηκε. Πλέον, το yoda συνεργάζεται – από τη Δευτέρα – με την ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, ενώ προηγήθηκε μία δοκιμαστική διανομή το περασμένο Σάββατο, με τροφοδοσία από τις αποθήκες της συγκεκριμένης αλυσίδας.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Οι λόγοι, που έφεραν το διαζύγιο με την Bazaar, σχετίζονται – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – σε ορισμένα προβλήματα, που εμφανίστηκαν στη συνεργασία των δύο πλευρών και, κυρίως, με ελλείψεις σε κάποιους από τους κωδικούς, με αποτέλεσμα οι συγκεκριμένες ελλείψεις να μετακυλίονται και στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Συν τοις άλλοις, όμως, το γεγονός ότι από τον περασμένο Ιούνιο το yoda.gr προχώρησε στην επέκταση διανομής του σε πανελλαδικό επίπεδο, αύξησε σημαντικά τις απαιτήσεις, σε συνδυασμό με το ότι η εταιρεία επιδίωξε την ενσωμάτωση διευρυμένου κωδικολογίου επαγγελματικών συσκευασιών, με στόχο τις Β2Β αποστολές προϊόντων ακόμα και αυθημερόν. Ωστόσο, οι αρρυθμίες που εμφανίστηκαν στη συνεργασία με τη Βazaar, έφεραν σταδιακά και την οριστική λήξη της συγκεκριμένης συνεργασίας.

Yπενθυμίζουμε ότι, από τη Δευτέρα, η Κρητικός μπήκε και εκείνη στο χώρο του e-commerce, δημιουργώντας το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα αγορών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024