Καστρίτης: «Θέλω να βλέπω την Κύμη του δευτέρου ημιχρόνου»

0

Απογοητευμένος με την ήττα της Κύμης από τον ΓΣΛ-Φάρο ήταν ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος όμως κράτησε την εικόνα που είχε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

Στην πολύ κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η Κύμη, απέδωσε ο Γιάννης Καστρίτης την ήττα από τον ΓΣΛ-Φάρο, ωστόσο ο Έλληνας κόουτς κράτησε την εμφάνιση του δευτέρου μέρους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Καταρχήν να συγχαρώ τον Γυμναστικό Λάρισας/Φάρος και τον κόουτς Σκουρτόπουλο για την νίκη. Σε ότι έχει να κάνει με την δική μας ομάδα, σήμερα ήταν ξεκάθαρο ότι μιλάμε για δύο διαφορετικά ημίχρονα, σχεδόν για δύο διαφορετικά παιχνίδια. Τόση απόκλιση είχαν το πρώτο με το δεύτερο ημίχρονο. Θα συζητήσουμε μεταξύ μας για να δούμε τον λόγο που έγινε αυτό και για να βρούμε τις λύσεις.

Θεωρώ δεδομένο ότι πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε τέτοια εικόνα από την ομάδα μας, όπως αυτή που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να βλέπουμε την Κύμη του 2ου ημιχρόνου. Αυτήν την ομάδα θέλουμε να βλέπουμε στο παρκέ. Αυτό δεν έχει να κάνει με αυτοματισμούς ή με την χημεία, έχει να κάνει με την αγωνιστικότητα, με την ενέργεια και το πάθος που θα βγάζουμε σαν να είναι το κάθε μας παιχνίδι το τελευταίο.

Δεν μπορώ παρά να συγχαρώ τους παίκτες μας για την αντίδραση τους και συνολικά για την παρουσία τους στο 2ο ημίχρονο. Στο τέλος το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ, θα μπορούσε να έχει μπει και να έχουμε κερδίσει.

Οι μικρές λεπτομέρειες παίζουν πάντα καθοριστικό ρόλο όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο. Κρατάμε σαν οδηγό μας την αντίδραση που δείξαμε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και περιττό να πούμε ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Δεν μου αρέσει να βρίσκω δικαιολογίες, αλλά πρέπει να αναφέρω κάτι που δείχνει την μεγάλη προσπάθεια των παικτών μας και τον ζήλο που δείχνουν. Έχουμε χάσει δύο σημαντικούς ψηλούς παίκτες με τραυματισμούς, ο Γκάρι ήρθε την Τετάρτη και καλά καλά ίσα που πρόλαβε να μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του, ο Μανωλόπουλος έπαιξε σήμερα άρρωστος και ο Γλυνιαδάκης με ένεση. Καταλαβαίνετε ότι αποκτά μεγαλύτερη σημασία η αντίδραση μας στο 2ο ημίχρονο. Την κρατάμε λοιπόν, ξεχνάμε το πρώτο ημίχρονο και συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κόουτς και στην ομάδα του και φυσικά κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του ως ομοσπονδιακός προπονητής».

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση