Έπιασε 90 βαθμούς στον Decanter η Μαλαγουζιά του Λύκου

Με 90 βαθμούς αξιολογήθηκε η Μαλαγουζιά του οινοποιείου Λύκος, με έδρα την Εύβοια, στο διεθνή διαγωνισμού κρασιού, Decanter. To κρασί προέρχεται από αμπελώνες της Εύβοιας, οι οποίοι βρίσκονται σε υψόμετρο 200 μέτρων, και δημιουργείται με κρυοεκχύλιση και οινοποίηση στους

Με 90 βαθμούς αξιολογήθηκε η Μαλαγουζιά του οινοποιείου Λύκος, με έδρα την Εύβοια, στο διεθνή διαγωνισμού κρασιού, Decanter.

To κρασί προέρχεται από αμπελώνες της Εύβοιας, οι οποίοι βρίσκονται σε υψόμετρο 200 μέτρων, και δημιουργείται με κρυοεκχύλιση και οινοποίηση στους 17 βαθμούς Κελσίου. Έχει κιτρινοπράσινο λαµπερό χρώµα και έντονα πολύπλοκα αρώµατα εσπεριδοειδών, ανανά, βερύκοκου και ροδάκινου. Είναι δροσερό, µε ευχάριστη οξύτητα, ισορροπία στη γεύση και διάρκεια στην επίγευση.

Συνδυάζεται µε πλατό θαλασσινών, όπως αστακοµακαρονάδα, τσιπούρα αλανιάρα στα κάρβουνα και καλαµάρι ψητό. Επίσης, ταιριάζει με ριζότο λαχανικών, κοτόπουλο λεµονάτο, ζυµαρικά µε άσπρες σάλτσες. Πίνεται στους 8-10°C.

Με 90 βαθμούς αξιολογήθηκε η Μαλαγουζιά του οινοποιείου Λύκος, με έδρα την Εύβοια, στο διεθνή διαγωνισμού κρασιού, Decanter.

To κρασί προέρχεται από αμπελώνες της Εύβοιας, οι οποίοι βρίσκονται σε υψόμετρο 200 μέτρων, και δημιουργείται με κρυοεκχύλιση και οινοποίηση στους 17 βαθμούς Κελσίου. Έχει κιτρινοπράσινο λαµπερό χρώµα και έντονα πολύπλοκα αρώµατα εσπεριδοειδών, ανανά, βερύκοκου και ροδάκινου. Είναι δροσερό, µε ευχάριστη οξύτητα, ισορροπία στη γεύση και διάρκεια στην επίγευση.

Συνδυάζεται µε πλατό θαλασσινών, όπως αστακοµακαρονάδα, τσιπούρα αλανιάρα στα κάρβουνα και καλαµάρι ψητό. Επίσης, ταιριάζει με ριζότο λαχανικών, κοτόπουλο λεµονάτο, ζυµαρικά µε άσπρες σάλτσες. Πίνεται στους 8-10°C.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *