Ολοκληρώνεται η διάνοιξη στη στροφή «Τσεκούρα»

Από τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων ξεκίνησε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου η κατεδάφιση και της τελευταίας μάντρας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διάνοιξη του δρόμου στη στροφή «Τσεκούρα», στην περιοχή της Λιανής Άμμου. Συγκεκριμένα, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλη Καθαροσπόρη, μηχανήματα του τμήματος Έργων Αυτεπιστασίας, προχώρησαν στην κατεδάφιση και των τελευταίων κτισμάτων, […]

16 Νοεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Από τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων ξεκίνησε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου η κατεδάφιση και της τελευταίας μάντρας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διάνοιξη του δρόμου στη στροφή «Τσεκούρα», στην περιοχή της Λιανής Άμμου.

Συγκεκριμένα, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλη Καθαροσπόρη, μηχανήματα του τμήματος Έργων Αυτεπιστασίας, προχώρησαν στην κατεδάφιση και των τελευταίων κτισμάτων, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ολοκληρωμένα η διάνοιξη στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού Χαλκίδας – Ν. Αρτάκης, που έχουν χάσει τη ζωή τους αρκετοί οδηγοί οχημάτων.

Όπως τόνισε ο κ. Καθαροσπόρης (φωτο πάνω), από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της η παρούσα Δημοτική Αρχή, είχε θέσει ως προτεραιότητα τη διάνοιξη του δρόμου στη στροφή «Τσεκούρα», που θεωρείται το πιο επικίνδυνο τμήμα του συγκεκριμένου δρόμου. Έτσι, από τα τέλη του 2015 ξεκίνησε η διάνοιξη, στα σημεία που δεν υπήρχαν εκκρεμότητες με τους ιδιοκτήτες των ακινήτων και εκκρεμούσε να ολοκληρωθεί η διαδικασία με έναν από αυτούς, ο οποίος αποζημιώθηκε, μετά την έκδοση της σχετικής δικαστικής απόφασης.

Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει την ολοκλήρωση του έργου, με ασφαλτόστρωση του νέου τμήματος και κατασκευή πεζοδρομίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024