,

Αφιέρωμα στην Χαλκίδα

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στη κυρά του Ευρίπου, την πρωτεύουσα της Εύβοιας, την Χαλκίδα παρουσίασε η εκπομπή Citylife – η 1η εκπομπή του 5ου κατά σειρά κύκλου της- που προβάλλεται στο κανάλι Novalifε κάθε Σάββατο λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ. Η εκπομπή προσπάθησε μέσα από μικρές ιστορίες να συνθέσει το νέο, σύγχρονο πρόσωπο της πόλης […]

5 Νοεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στη κυρά του Ευρίπου, την πρωτεύουσα της Εύβοιας, την Χαλκίδα παρουσίασε η εκπομπή Citylife – η 1η εκπομπή του 5ου κατά σειρά κύκλου της- που προβάλλεται στο κανάλι Novalifε κάθε Σάββατο λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ.

Η εκπομπή προσπάθησε μέσα από μικρές ιστορίες να συνθέσει το νέο, σύγχρονο πρόσωπο της πόλης μέσα από την πολιτισμό της καθημερινής ζωής όπου η επιχειρηματικότητα συναντά τη γαστρονομία, η ενημέρωση τη ψυχαγωγία και το τραγούδι την ιστορία και την παράδοση.

Στην εκπομπή εμφανίζονται: o Λευτέρης Λαχουβάρης ( Μανιτάρια Δίρφυς), η Κατερίνα και η Χαρά Κατσού ( Ποτοποιία Άvantes), ο Γιάννης Καρυπίδης ( Stayia Farm), η Ευαγγελία Μύταλα (Askada Farm), Γιώργος Καραγεώργος (Royal Food). Ο Βαγγέλης Μπιθικούκης (Αλάτι) και ο Πάρις Σαλεμής (Το Πικάντικο). Ο Σωτήρης Γκίκας ( μουσική σκηνή Οδός Ονείρων). Ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος – Πιπεριάν (free press περιοδικό AN).

Στο αφιέρωμα συμμετέχει με δύο εμβληματικά τραγούδια για τη Χαλκίδα η Πολυξένη Καράκογλου. Στο πιάνο, ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου.

https://vimeo.com/241329674

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024