Ο Λεβαδειακός κοντά στους μαθητές

Αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας επισκέφθηκε σχολείο της περιοχής και μοίρασε εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία που ακολουθεί Κοντά στους μαθητές της πόλης βρέθηκε και σήμερα ο Λεβαδειακός. Αντιπροσωπεία παικτών του επισκέφθηκε σχολεία της περιοχής και μοίρασε εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία που ακολουθεί. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ Σχολικός «πανζουρλισμός» […]

4 Νοεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας επισκέφθηκε σχολείο της περιοχής και μοίρασε εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία που ακολουθεί

Κοντά στους μαθητές της πόλης βρέθηκε και σήμερα ο Λεβαδειακός. Αντιπροσωπεία παικτών του επισκέφθηκε σχολεία της περιοχής και μοίρασε εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία που ακολουθεί.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

Σχολικός «πανζουρλισμός» για μια ακόμη φορά στη Λιβαδειά από την μαθητιώσσα νεολαία. Οι νεαροί μαθητές οπαδοί του Λεβαδειακού είδαν για μια ακόμη φορά τους παίκτες της ομάδας να τους επισκέπτονται για να τους «μοιράσουν» εισιτήρια για τον αγώνα με την Λαμία τη Δευτέρα στις 19.30.

Το τι έγινε δεν περιγράφεται στα προαύλια των Σχολείων. Οι μαθητές με συνθήματα και ιαχές υποδέχτηκαν τα ινδάλματά τους και τους ζήτησαν τη νίκη στο παιχνίδι της Δευτέρας. Από την πλευρά τους οι παίκτες της ομάδας τους υποσχέθηκαν τη νίκη και τους ζήτησαν να έρθουν στο γήπεδο για να τους συμπαρασταθούν και να πανηγυρίσουν στο τέλος όλοι μαζί.

Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε για μια ακόμη φορά την συμμετοχή και την παρουσία της Λέσχης Φίλων Λεβαδειακού σε όλη αυτή την κινητοποίηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024