Στα ΚΤΕΛ μεταφέρθηκαν τα γραφεία της “Αρέθουσα Tours”

Η Αρέθουσα Tours μεταφέρθηκε, ο νέος της ιδιόκτητος χώρος βρίσκεται στο ΚΤΕΛ Ν.Ευβοίας, στην οδό Στύρων 1, στο πιο κομβικό σημείο της πόλης μας, καθώς ενώνει την βόρεια με την νότια Εύβοια. Σε νέα διεύθυνση τα γραφεία της Αρέθουσα Tours Η πρόσβαση στo γραφείo της Αρέθουσα Tours έχει κατασταθεί πιο εύκολη από ποτέ, καθώς πλέον […]

23 Νοεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η Αρέθουσα Tours μεταφέρθηκε, ο νέος της ιδιόκτητος χώρος βρίσκεται στο ΚΤΕΛ Ν.Ευβοίας, στην οδό Στύρων 1, στο πιο κομβικό σημείο της πόλης μας, καθώς ενώνει την βόρεια με την νότια Εύβοια. Σε νέα διεύθυνση τα γραφεία της Αρέθουσα Tours

Η πρόσβαση στo γραφείo της Αρέθουσα Tours έχει κατασταθεί πιο εύκολη από ποτέ, καθώς πλέον διατίθεται ελεύθερο πάρκινγκ, στάση αστικού λεωφορείου, αλλά και πιάτσα ΤΑΧΙ.

Στο νέο ανακαινισμένο χώρο μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές παροχές, όπως τα transfers από και προς το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, τα ακτοπλοϊκά – αεροπορικά εισιτήρια και φυσικά τις διοργανώσεις εκδρομών με τα λεωφορεία της Αρέθουσας Tours, στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό.

Ένα τουριστικό γραφείο που θα ξεχωρίσει. Ένα τουριστικό γραφείο, ικανό να εξυπηρετήσει μέχρι τις ανάγκες και του ποιου απαιτητικού πελάτη.

Η Αρέθουσα Tours ξεκίνησε με αυτό το όραμα και καθημερινά στοχεύει να ανεβάζει τον πήχη. Πάντα με την αξιοπιστία και την ασφάλεια που την χαρακτηρίζει!

Travel Tours «Αρέθουσα»

Στύρων 1, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 22210 60378

Site: www.touristarethousa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024