Στον Ι.Ν. Παμεγίστων Ταξιαρχών ο Μητροπολίτης Χαλκίδας

Τον Σεβασμιώτατο και την συνοδεία του υποδέχθηκαν στην ενορία οι εφημέριοι αρχιμ. Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος, ιερομ. Γρηγόριος Κλεούδης και πρεσβ. Χρυσοβαλάντης Φιλντίσης και ο αφυπηρετήσας πρωτοπρεσβ. Αθανάσιος Καμαριωτης, ενώ ο Επίσκοπός χοροστάτησε στον Όρθρο και στη συνέχεια προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία, στην οποία συμμετείχε πλήθος ευσεβών χριστιανών. Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελικού αναγνώσματος, ο Σεβασμιώτατος κήρυξε […]

6 Νοεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τον Σεβασμιώτατο και την συνοδεία του υποδέχθηκαν στην ενορία οι εφημέριοι αρχιμ. Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος, ιερομ. Γρηγόριος Κλεούδης και πρεσβ. Χρυσοβαλάντης Φιλντίσης και ο αφυπηρετήσας πρωτοπρεσβ. Αθανάσιος Καμαριωτης, ενώ ο Επίσκοπός χοροστάτησε στον Όρθρο και στη συνέχεια προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία, στην οποία συμμετείχε πλήθος ευσεβών χριστιανών.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελικού αναγνώσματος, ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο, ενώ πριν την απόλυση προεξήρχε στα ιερά μνημόσυνα κεκοιμημένων ενοριτών και στο τέλος ευχήθηκε εόρτια σε όλους για την προσεχή πανήγυρη της ενορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024