Αίτηση χορήγησης άδειας διανομής Φυσικού Αερίου από την “Ηλιόχωρα”

ΒΑΣ. ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ: Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ!!!» Η Εταιρεία «ΗΛΙΟΧΩΡΑ Α.Ε.» υπέβαλε αίτηση χορήγησης Άδειας Διανομής Φυσικού Αερίου, όπως ανακοίνωσε η ΡΑΕ. Η εν λόγω άδεια αφορά την ανάπτυξη δικτύου διανομής μέσης και χαμηλής πίεσης φυσικού αερίου στη γεωγραφική περιοχή των Δήμων «Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας» […]

19 Δεκεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

ΒΑΣ. ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ: Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ!!!»

Η Εταιρεία «ΗΛΙΟΧΩΡΑ Α.Ε.» υπέβαλε αίτηση χορήγησης Άδειας Διανομής Φυσικού Αερίου, όπως ανακοίνωσε η ΡΑΕ.

Η εν λόγω άδεια αφορά την ανάπτυξη δικτύου διανομής μέσης και χαμηλής πίεσης φυσικού αερίου στη γεωγραφική περιοχή των Δήμων «Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας» και «Διρφύων – Μεσσαπιών» της Εύβοιας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την είδηση σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρ. πρόεδρος της ΔΕΣΦΑ, Βασ. Δεμερτζής, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ!!!

Έτσι λοιπόν αφού δεν πήγε ο ΔΕΣΦΑ το φυσικό αέριο στις εγκαταστάσεις της ΤΕΡΝΑ στο Μαντούδι ανέλαβε η ιδια η ΤΕΡΝΑ μέσο της θυγατρικής της εταιρείας ΗΛΙΟΧΩΡΑ ΑΕ να εξασφαλίσει την πρόσβαση μέσο αδείας από την ΡΑΕ για την ανάπυξη δικτύου διανομής Μέσης και Χαμηλής πίεσης στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Μαρτίου 2023