Με τι στελεχιακό δυναμικό θα κυβερνήσει ο Μητσοτάκης;

Πρόσφατα είχα διαβάσει ένα άρθρο του διευθυντή της εφημερίδας «Καθημερινή» που αναρωτιόταν με τι στελεχιακό δυναμικό θα κυβερνούσε ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν θ’ αναλάμβανε την διακυβέρνηση της χώρας. Πρόσφατα ο βουλευτής του κόμματος Σίμος Κεδίκογλου, άρχισε να εξαγγέλλει την  συμπερίληψη του βόρειου άξονα της Εύβοιας στα έργα άμεσης προτεραιότητας του κόμματος!!! Από […]

29 Δεκεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Πρόσφατα είχα διαβάσει ένα άρθρο του διευθυντή της εφημερίδας «Καθημερινή» που αναρωτιόταν με τι στελεχιακό δυναμικό θα κυβερνούσε ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν θ’ αναλάμβανε την διακυβέρνηση της χώρας.

Πρόσφατα ο βουλευτής του κόμματος Σίμος Κεδίκογλου, άρχισε να εξαγγέλλει την  συμπερίληψη του βόρειου άξονα της Εύβοιας στα έργα άμεσης προτεραιότητας του κόμματος!!!

Από την περιοχή της Αιδηψού κατάγεται ο ίδιος, όπου η παράκαμψη της πόλης του καρκινοβατεί για τριάντα χρόνια, η παραλιακή σύνδεσή της με την Λίμνη, ακόμη να ολοκληρωθεί, ένα άλλο έργο που ξεκινά από την πόλη του και καταλήγει σε Λιχάδα και Αγιο Γεώργιο, έχει βαλτώσει, ενώ έχει πολλάκις ανακοινωθεί η παράκαμψη της Χαλκίδας και του Βασιλικού.

Δεν ξέρουμε αν ο κ. Παπαχελάς είχε στο νου του ανάλογες συμπεριφορές, για ν’ αναρωτιέται με τι στελεχιακό δυναμικό θα κυβερνήσει ο κ. Μητσοτάκης, αυτό που περιμένουμε είναι τον γραμματέα του κόμματος που θα επισκεφθεί το νομό τις αμέσως επόμενες μέρες, για να μας δώσει αναλυτική εικόνα της μελέτης του έργου που έχει κάνει το κόμμα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024