Μπακογιάννη: Ο κ. Καμμένος είχε ψηφίσει τη σύνθετη ονομασία για ΠΓΔΜ

Τη θέση του Πάνου Καμμένου στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο twitter, επισημαίνοντας ότι κατά την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, ο κ. Καμμένος είχε ψηφίσει τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τόνισε ότι, προσωπικά, […]

19 Δεκεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τη θέση του Πάνου Καμμένου στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο twitter, επισημαίνοντας ότι κατά την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, ο κ. Καμμένος είχε ψηφίσει τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τόνισε ότι, προσωπικά, ο ίδιος «ουδέποτε θα συναινέσει στην οποιαδήποτε χρήση του ελληνικού όρου «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων».

«Ο κ. Καμμένος δύο φορές κατά την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, είχε ψηφίσει τη σύνθετη ονομασία, με γεωγραφικό προσδιορισμό, erga omnes (έναντι όλων) που ήταν η βασική θέση που είχε γίνει αποδεκτή από το σύνολο της Βουλής (πλην ΛΑΟΣ) και με την οποία πήγαμε στο Βουκουρέστι» επισημαίνει στην ανάρτησή της η κ. Μπακογιάννη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024