Το Καρπενήσι με πολύ χιόνι αλλά και ασφαλή θερμαινόμενα πεζοδρόμια

Με αφορμή το καλό χιόνι που έπεσε από την Πέμπτη σε όλη σχεδόν την Ανατολική Στερεά και φυσικά την Ευρυτανία, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης ως κάτοικος Καρπενησίου και πρώην Δήμαρχος της πόλης, με ανάρτησή του στο Facebook έσπευσε να μας προσκαλέσει. «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε για τα Χριστούγεννα. Βάλαμε και τα καλά μας. Εσείς ακόμα […]

24 Δεκεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με αφορμή το καλό χιόνι που έπεσε από την Πέμπτη σε όλη σχεδόν την Ανατολική Στερεά και φυσικά την Ευρυτανία, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης ως κάτοικος Καρπενησίου και πρώην Δήμαρχος της πόλης, με ανάρτησή του στο Facebook έσπευσε να μας προσκαλέσει.

«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε για τα Χριστούγεννα. Βάλαμε και τα καλά μας. Εσείς ακόμα να ξεκινήσετε;..», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό με μια φωτογραφία από το χιονισμένο τοπίο.

Από τις όμορφες φωτογραφίες όμως που ξεχωρίζουν από τη χιονισμένη πόλη του Καρπενησίου είναι κι αυτή με τον κεντρικό στολισμό και τα ασφαλή… θερμαινόμενα πεζοδρόμια που δεν πιάνουν χιόνι!

Λειτουργούν με σύστημα γεωθερμίας που ανακυκλώνει και θερμαίνει νερό σε βάθος 100 μέτρων μέσα στη γη, δημιουργώντας έναν ασφαλή διάδρομο για τους πεζούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024