Πρόγραμμα λειτουργίας βιωματικών ομάδων Κέντρου στήριξης οικογένειας Μητρόπολης Χαλκίδας

0

Με πολλή χαρά ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια της ποιμαντικής φροντίδας της Οικογενείας της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος και, επιπλέον, των εβδομαδιαίων Διαλέξεων των σχολών Γονέων, άρχισε και για την φετινή χρονιά 2017-2018, και η λειτουργία των Βιωματικών Ομάδων Γονέων του Κέντρου Στηρίξεως Οικογενείας (ΚΕ.Σ.Ο.) της Ι. Μητροπόλεως.

Οι Ομάδες αυτές λειτουργούν, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Στο χώρο του Κέντρου στη Νέα Αρτάκη (Πλατεία Φανερωμένης), κάθε Σάββατο σε δύο τμήματα: α) 4.00-5.30 μ.μ. και β) 6.00-7.30 μ.μ.

Στη Χαλκίδα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου, σε τέσσερα τμήματα: α) Δευτέρα στις 4.30 μ.μ., β) Τρίτη στις 10.00 π.μ., γ) Τετάρτη στις 4.00 μ.μ. και δ) Πέμπτη στις 10.00 π.μ.

Υπεύθυνος τον Ομάδων είναι ο εθελοντής της Ι. Μητροπόλεως, Σχολικός και Οικογενειακός Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Χαρμαντάς.

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα της Ι. Μητροπόλεως αποτελεί ένδειξη της φροντίδος για τον μεγάλο και σπουδαίο θεσμό της Οικογενείας, ο οποίος συνεχώς βάλλεται από διάφορες πλευρές.

Το Σάββατο διάλεξη Σχολής Γονέων

Το ερχόμενο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως (Μεσσαπίων 10 – κτίριο της οικογενείας Πνευματικού), θα πραγματοποιηθεί Ομιλία στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς μας Μητροπόλεως, με ομιλήτρια την κ. Διονυσία Λιάσκου-Χρήστου, Εκπαιδευτικό – ΜΔΕ στην Ειδική Αγωγή – Πρεσβυτέρα, η οποία θα εισηγηθεί το θέμα: «Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ».

Μετά την ομιλία ακολουθεί συζήτηση.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση