Ένα μεγάλο έργο για το οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας

Σημαντικές παρεμβάσεις, προϋπολογισμού 4.100.000 ευρώ, στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης μετά την υπογραφή της σύμβασης που αφορά στο έργο συντήρησης και εκσυγχρονισμού περισσότερων από 20 τμημάτων του εθνικού και του επαρχιακού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας. «Έργο αξιοπρέπειας» το χαρακτήρισε ο κ. Μπακογιάννης που σε δηλώσεις του τόνισε ότι […]

19 Δεκεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σημαντικές παρεμβάσεις, προϋπολογισμού 4.100.000 ευρώ, στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης μετά την υπογραφή της σύμβασης που αφορά στο έργο συντήρησης και εκσυγχρονισμού περισσότερων από 20 τμημάτων του εθνικού και του επαρχιακού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας.

«Έργο αξιοπρέπειας» το χαρακτήρισε ο κ. Μπακογιάννης που σε δηλώσεις του τόνισε ότι σε μία χώρα που, λόγω της κρίσης, αδυνατεί να προσφέρει στον πολίτη αυτά που δικαιούται, είναι χρέος κάθε περιφερειακής αρχής να φροντίζει για την καλή ποιότητα ζωής, την καθημερινότητα και την ασφάλειά του.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, αποκατάσταση του οδοστρώματος, εκσκαφές και αποκατάσταση σωληνώσεων, αντιμετώπιση κατολισθήσεων,  τοποθέτηση στηθαίων ασφάλειας, σήμανση και όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες ασφαλούς και οδήγησης.

«Τα έργα υποδομών είναι έργα αξιοπρέπειας για τους πολίτες. Είναι η υποχρέωσή μας να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να εξασφαλίζουμε χρηματοδότηση και να υλοποιούμε το σχέδιο βάσει του οποίου ο κόσμος της Στερεάς Ελλάδας μας τοποθέτησε εδώ. Αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα, είναι να τιμούμε την επιλογή του κόσμου επιστρέφοντάς του έργα που όταν ολοκληρωθούν θα έχουν αλλάξει την εικόνα και την ουσία της ζωής στη Στερεά Ελλάδα. Σημαντικός παράγοντας στη ζωή των πολιτών, είναι οι μετακινήσεις του. Σε αυτόν τον τομέα οι παρεμβάσεις μας γίνονται σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και ο βηματισμός μας δείχνει ότι σε λίγα χρόνια θα μπορούμε να μιλάμε για ένα οδικό δίκτυο πρότυπο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας που ζήτησε από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας λεπτομερή ενημέρωση για όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024