Προσφορά αγάπης στο Χαμόγελο του Παιδιού από τους αστυνομικούς της Εύβοιας

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων σε όλη την χώρα. Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και […]

24 Δεκεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, η συγκέντρωση των οποίων πραγματοποιήθηκε από το υστέρημα του αστυνομικού προσωπικού.

Στην Εύβοια ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ταξίαρχος Γεώργιος Νικολιδάκης, προσέφερε τρόφιμα, είδη ένδυσης, παιχνίδια και παιδικά βιβλία, σε εκπρόσωπο του Συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού», στη Χαλκίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024