ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λευτέρης Αυγενάκης στη Χαλκίδα

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, η ΝΟΔΕ Εύβοιας της ΝΔ θα πραγματοποιήσει την κοπή πίτας στο ξενοδοχείο ΛΟΥΣΥ της Χαλκίδας, όπου και θα μιλήσει ο γραμματέας του κόμματος, βουλευτής κ. Λευτέρης Αυγενάκης. Η παρουσία του κ. Λ. Αυγενάκη, αναμένεται ν’ αποτελέσει πόλο έλξης πολλούς φίλους και μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίοι επιθυμούν με […]

28 Δεκεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, η ΝΟΔΕ Εύβοιας της ΝΔ θα πραγματοποιήσει την κοπή πίτας στο ξενοδοχείο ΛΟΥΣΥ της Χαλκίδας, όπου και θα μιλήσει ο γραμματέας του κόμματος, βουλευτής κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Η παρουσία του κ. Λ. Αυγενάκη, αναμένεται ν’ αποτελέσει πόλο έλξης πολλούς φίλους και μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίοι επιθυμούν με την παρουσία τους να δείξουν τη θέλησή τους για κοινή συστράτευση στον αγώνα για πολιτική αλλαγή, ενώ θα περιμένουν ν’ ακούσουν και την κυβερνητική πρόταση της ΝΔ., που θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει ο ομιλητής.

Ήδη κι ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η έλευση του κ. Αυγενάκη, έχουν αρχίσει οι συζητήσεις στα πολιτικά στέκια της πόλης και του νομού,.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024