Με αυτεπιστασία ανακαίνιση σε δύο πλατείες στο Παντείχι από το Δήμο Χαλκιδέων

Παρεμβάσεις σε δύο πλατείες της Τοπικής Κοινότητας Καλοχωρίου – Παντειχίου ξεκίνησε το Τμήμα Εκτέλεσης Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων. Συγκεκριμένα, στην πλατεία Ηρώου, προχώρησε στην απομάκρυνση των εγκαταστάσεων του παλιού συντριβανιού, που ήταν ανενεργό, καλύπτοντας ουσιαστικά μεγάλο χώρο στο κέντρο της χωρίς λόγο. Ήταν άλλωστε και αίτημα της Τοπικής Κοινότητας. Επίσης, ξεκίνησαν εργασίες στην διπλανή […]

22 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Παρεμβάσεις σε δύο πλατείες της Τοπικής Κοινότητας Καλοχωρίου – Παντειχίου ξεκίνησε το Τμήμα Εκτέλεσης Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων.

Συγκεκριμένα, στην πλατεία Ηρώου, προχώρησε στην απομάκρυνση των εγκαταστάσεων του παλιού συντριβανιού, που ήταν ανενεργό, καλύπτοντας ουσιαστικά μεγάλο χώρο στο κέντρο της χωρίς λόγο. Ήταν άλλωστε και αίτημα της Τοπικής Κοινότητας.

Επίσης, ξεκίνησαν εργασίες στην διπλανή πλατεία, για την εγκατάσταση και λειτουργία σύγχρονης Παιδικής Χαράς.

Όπως τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων, Βασίλης Καθαροσπόρης, το πρόγραμμα κατασκευής Παιδικών Χαρών συνεχίζεται κανονικά με στόχο να καλυφθούν σταδιακά όλες οι ανάγκες σε όλα τα διοικητικά όρια του Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024