ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Στην υλοποίηση σειράς έργων στην Εύβοια, βαδίζει η Περιφέρεια <στερεάς. Ειδικότερα στο χώρο του βόρειου τμήματος του νησιού και συγκεκριμένα στην Αγκάλη της Αγίας Άννας του Δήμου Λίμνης, προχωρούν μικρές λιμενικές παρεμβάσεις από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020. Η ενωσιακή προτεραιότητα 1 του προγράμματος, συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΘΑ, που ασχολείται με αλιευτικούς λιμένες, […]

18 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • Στην υλοποίηση σειράς έργων στην Εύβοια, βαδίζει η Περιφέρεια <στερεάς. Ειδικότερα στο χώρο του βόρειου τμήματος του νησιού και συγκεκριμένα στην Αγκάλη της Αγίας Άννας του Δήμου Λίμνης, προχωρούν μικρές λιμενικές παρεμβάσεις από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020. Η ενωσιακή προτεραιότητα 1 του προγράμματος, συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΘΑ, που ασχολείται με αλιευτικούς λιμένες, τόπους εκφόρτωσης, ιχθυόσκαλες και καταφύγια, χωρίς προπαρασκευαστικές ενέργειες. Τα συγκεκριμένα έργα τα έχει ανάγκη η περιοχή, αφού η παραλία της Αγίας Άννας «απογειώνεται» με ταχύτατους ρυθμούς.
  • Με το φιλικό μπάσκετ Εθνικής Εφήφων με Σύλλα Αιδηψού, εγκαινίασε η Δήμαρχος Λίνα Σπανού – Ευσταθίου, την αγωνιστική δράση του κλειστου Γυμναστηρίου της Λουτρόπολης, παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου. Στα παλατάκι της Αιδηψού, παραβρέθηκαν ο βουλευτής Τάσος Πρατσόλης, ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ Ανδρέας Παπανδρέου, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ Στερεάς Ελλάδας Χάρης Μελετίου, ο πρ. βουλευτής Χρήστος Θεοδώρου κ.ά.
  • Ταχύτατη η αντίδραση του προέδρου του Οργανισμού Λιμένων Εύβοιας στα παράπονα καταστηματαρχών και ξενοδόχων των Λ. Αιδηψού, για την άσχημη κατάσταση των κηγκλιδωμάτων προστασίας από την θάλασσα. Συνεργεία μετά από αρμόδια εντολή επισκευάζουν τα κάγκελα, αντικαθιστώντας όπου χρειάζεται με νέα, ενώ τοποθετείται σχοινί προειδοποίησης και σχετική σήμανση. Ελπίζουμε ότι η εργασία θα καλύψει ολόκληρη την παραλία και βέβαια να δώσουμε συγχαρητήρια για το έργο που είναι από τα ελάχιστα στην πόλη που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024