Ο Μητροπολίτης Χαλκίδας παραβρέθηκε σε ομιλία για τους γονείς

Στην κατάμεστη από γονείς και εκπαιδευτικούς αίθουσα τελετών της Ι. Μητροπόλεως, η οποία προς το παρόν φιλοξενείται στην οικία του ευεργέτου της Αγγέλου Πνευματικού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 το απόγευμα η όγδοη κατά σειρά ομιλία στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ι. Μητροπόλεως στη Χαλκίδα, με ομιλητές τον πρωτοπρεσβύτερο Αλέξανδρο Καριώτογλου και την […]

30 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στην κατάμεστη από γονείς και εκπαιδευτικούς αίθουσα τελετών της Ι. Μητροπόλεως, η οποία προς το παρόν φιλοξενείται στην οικία του ευεργέτου της Αγγέλου Πνευματικού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 το απόγευμα η όγδοη κατά σειρά ομιλία στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ι. Μητροπόλεως στη Χαλκίδα, με ομιλητές τον πρωτοπρεσβύτερο Αλέξανδρο Καριώτογλου και την πρεσβυτέρα του Αγγελική Καριώτογλου, διδάκτορες θεολογίας, οι οποίοι από κοινού εισηγήθηκαν το θέμα: «Με το Χριστό στο κάδρο ή συνοδοιπόρο στη ζωή;».

Η ομιλία των εκλεκτών προσκεκλημένων ενθουσίασε το κοινό της Σχολής, ενώ επακολούθησε συζήτηση και γόνιμος διάλογο. Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος ευχαρίστησε το ιερατικό αυτό ζεύγος για τον κόπο της παρουσίας τους και για όσα χρήσιμα εμπιστεύθηκαν, ιδιαιτέρως στους νέους και νέες της Ι. Μητροπόλεώς μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024