ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

Η ορθή διαχείριση των πλαστικών φιαλών στην αγροτική παραγωγή, σε ημερίδα της Περιφέρειας στη Λαμία (19 Ιανουαρίου), για την προστασία του Περιβάλλοντος. Ολοκληρώθηκαν μετά από ένα μήνα, οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Βοιωτική πρωτεύουσα, με τα πολύχρωμα φαναράκια και τις «ουράνιες ευχές», που έφεραν τις επιθυμίες δημοτών κι επισκεπτών στους αιθέρες. Στο ειδικό σχολείο, τα χρήματα […]

11 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • Η ορθή διαχείριση των πλαστικών φιαλών στην αγροτική παραγωγή, σε ημερίδα της Περιφέρειας στη Λαμία (19 Ιανουαρίου), για την προστασία του Περιβάλλοντος.
  • Ολοκληρώθηκαν μετά από ένα μήνα, οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Βοιωτική πρωτεύουσα, με τα πολύχρωμα φαναράκια και τις «ουράνιες ευχές», που έφεραν τις επιθυμίες δημοτών κι επισκεπτών στους αιθέρες. Στο ειδικό σχολείο, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη Δημοτική Ενότητα Λιβαδειάς.
  • Την πίτα τους έκοψαν οι χειμερινοί κολυμβητές στη Φθιώτιδα, παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη, που έδωσε τις ευχές του , για «ευτυχισμένο και υγιές 2018».
  • Με φόρα στις εκδηλώσεις ο Μουσικός Πολιτιστικός και Χορευτικός Σύλλογος Αιδηψού, τόσο στην περιοχή, όσο και σε φεστιβάλ του εσωτερικού και εξωτερικού.
  • Εννέα τα θέματα που ψήφισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγράφων και κυρίαρχα αυτά, που αφορούν παιδικές χαρές.
  • Φαίνεται πως βρίσκει το δρόμο της η σωστή λειτουργία του Μουσείου Δελφώνν, αλλά και του αρχαιολογικού χώρου. Μακάρι!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024