Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Λεβαδέων

Η Δήμαρχος Λεβαδέων ανακοίνωσε σήμερα τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων του Δήμου Λεβαδέων καθώς και των νέων εντεταλμένων συμβούλων κατά θεματική ενότητα. Ευχαρίστησε τους απερχόμενους Αντιδημάρχους, για τον αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο εργάστηκαν προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες τους προς τους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων. Τόνισε ότι με τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων […]

13 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η Δήμαρχος Λεβαδέων ανακοίνωσε σήμερα τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων του Δήμου Λεβαδέων καθώς και των νέων εντεταλμένων συμβούλων κατά θεματική ενότητα.

Ευχαρίστησε τους απερχόμενους Αντιδημάρχους, για τον αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο εργάστηκαν προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες τους προς τους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.

Τόνισε ότι με τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων εισερχόμαστε στην τρίτη περίοδο της θητείας της Δημοτικής Αρχής, κατά τη διάρκεια της οποίας απαιτείται να δοθεί μάχη για την υλοποίηση των  έργων που έχουν σχεδιασθεί και ενταχθεί σε χρηματοδοτήσεις το προηγούμενο διάστημα.

Τέλος, ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι οι εξής:

Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες Τεχνικών Έργων, Εποπτείας κι Ευθύνης Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Εποπτείας και Συντονισμού Δράσεων του Δήμου σε θέματα διαχείρισης Εθνικών κι Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και αναπληρωτής Δημάρχου αναλαμβάνει ο κ. Στέλιος Θεοδωρόπουλος.

Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες Κοινωνικής Προστασίας, Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού αρμοδιότητες σε θέματα Απασχόλησης, τέλεσης Πολιτικών Γάμων, παραμένει η κ. Αικατερίνη Κοσκοβόλη – Γιαχρίτση.

Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες Καθημερινότητας, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Διαχείρισης Άρδευσης, αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Κυπραίος.

Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες εποπτεία κι ευθύνη  Διευθύνσεων Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών αναλαμβάνει η κ. Πανωραία Κοσμίδη-Περλεπέ.

Αντιδήμαρχος για τις  Δημοτικές Ενότητες Κορώνειας και Κυριακίου, Διαχείριση θεμάτων που αφορούν τις Τοπικές Κοινότητες Ρωμέικου και Λαφυστίου καθώς και τους οικισμούς Ανάληψη, Τσουκαλάδες, Πέρα Χωριό αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Κωτσαδάμ.

Αντιδήμαρχος για τις Δημοτικές Ενότητες Δαύλειας και Χαιρώνειας αναλαμβάνει ο κ. Τζουβάρας Νικόλαος.

Εντεταλμένοι σύμβουλοι ορίσθηκαν οι κ.κ.  Κωνσταντίνος Καπλάνης με ευθύνη σε θέματα ηλεκτροφωτισμού και άρδευσης, Δημητρόπουλος Ιωάννης με ευθύνη σε θέματα Αγροτικής Παραγωγής και Φορτώσης Αθανάσιος με ευθύνη  σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και δράσεων Τουρισμού.

 

 

 

G

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024