Ρομά γρονθοκόπησε ηλικιωμένη στην Κάρυστο για να τη ληστέψει και την άφησε αιμόφυρτη

Ο νεαρός ρομά μπήκε το σπίτι της άτυχης γυναίκας για να κλέψει αλλά εκείνη τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να τον σταματήσει… Πότιζε αμέριμνη τα λουλούδια στον κήπο του σπιτιού της στον οικισμό “Λάλα” της Καρύστου μια ηλικιωμένη γυναίκα, όταν ξαφνικά είδε να βγαίνει από μέσα ένας νεαρός που είχε τρυπώσει χωρίς να τον πάρει είδηση […]

15 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο νεαρός ρομά μπήκε το σπίτι της άτυχης γυναίκας για να κλέψει αλλά εκείνη τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να τον σταματήσει…

Πότιζε αμέριμνη τα λουλούδια στον κήπο του σπιτιού της στον οικισμό “Λάλα” της Καρύστου μια ηλικιωμένη γυναίκα, όταν ξαφνικά είδε να βγαίνει από μέσα ένας νεαρός που είχε τρυπώσει χωρίς να τον πάρει είδηση κι είχε ανακαλύψει τις οικονομίες της!

Η 77χρονη κατάλαβε τι είχε συμβεί και μπήκε μπροστά στον απρόσκλητο επισκέπτη για να τον εμποδίσει να διαφύγει με τα 350 ευρώ που είχε αρπάξει. Όμως, εκείνος ήταν αποφασισμένος για όλα και χτύπησε επανειλημμένα με τις γροθιές του στο πρόσωπο την άτυχη γυναίκα, η οποία σωριάστηκε ζαλισμένη στο έδαφος!

Ο νεαρός ληστής βρήκε ευκαιρία να ξεφύγει τρέχοντας, χωρίς η 77χρονη να δει αν επιβιβάστηκε σε κάποιο μέσο. Μόλις συνήλθε από τη ζάλη, ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του δράστη και ξεκίνησαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του τμήματος Καρύστου, ωστόσο εκείνος είχε ήδη γίνει άφαντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024