Θα καλυφθούν οι ανάγκες των δήμων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες

Το θέμα του επικείμενου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας και άλλων ανταποδοτικών υπηρεσιών στους δήμους βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε ότι το υπουργείο ενεργεί μεθοδικά προκειμένου να διασφαλίσει ότι τελικώς οι ανάγκες των δήμων […]

23 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Το θέμα του επικείμενου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας και άλλων ανταποδοτικών υπηρεσιών στους δήμους βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε ότι το υπουργείο ενεργεί μεθοδικά προκειμένου να διασφαλίσει ότι τελικώς οι ανάγκες των δήμων σε προσωπικό ανταποδοτικών υπηρεσιών θα καλυφθούν πλήρως στη βάση των αιτημάτων τους.

Σύμφωνα με το υπουργείο, εξετάστηκαν, επίσης, οι τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις που μπορούν να διευκολύνουν τη λειτουργία του δήμου, όπως το πλαίσιο για τις εργασίες με αυτεπιστασία και η ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών προς τους ΟΤΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024