Η χορωδία Cantus Χαλκίδας έκοψε την πίτα της

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου το βράδυ η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Cantus Χαλκίδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, στην αίθουσα τελετών του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας, όπου και πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη οι πρόβες της. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκ των μελών της Χορωδίας π. Φιλόθεος Θεοχάρης και συμμετείχαν ο μαέστρος κ. Παύλος Κουρμπέτης, η κ. Βασιλική Κουρμπέτη, η […]

27 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου το βράδυ η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Cantus Χαλκίδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, στην αίθουσα τελετών του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας, όπου και πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη οι πρόβες της.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκ των μελών της Χορωδίας π. Φιλόθεος Θεοχάρης και συμμετείχαν ο μαέστρος κ. Παύλος Κουρμπέτης, η κ. Βασιλική Κουρμπέτη, η πιανίστα κ. Μορφούλα Μηνά και τα περισσότερα μέλη της.

Η  Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Cantus Χαλκίδας μετρά ήδη πέντε χρόνια παρουσίας και έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία Συναυλίες τόσο στη Χαλκίδα, όσο και στην Αθήνα, ενώ τον ερχόμενο Μάιο ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024