H αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά καλωσορίζει τους νέους αντιπεριφερειάρχες

Ήλωση έκανε η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κα Φανή Παπαθωμά, με αφορμή τον ορισμό των νέων θεματικών αντιπεριφερειαρχών Στερεάς. Όπως αναφέρει: « Όταν το σήμερα δικαιώνεται από το χθες, τότε το αύριο είναι λαμπρό! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Ταγκαλέγκα ,τον Κώστα Μπακομήτρο, τον Θέμη Χειμάρα, τον Γιάννη Κοντζιά,τον Κώστα Αποστολόπουλο και τον Δημήτρη Αργύρη για […]

13 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ήλωση έκανε η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κα Φανή Παπαθωμά, με αφορμή τον ορισμό των νέων θεματικών αντιπεριφερειαρχών Στερεάς. Όπως αναφέρει: « Όταν το σήμερα δικαιώνεται από το χθες, τότε το αύριο είναι λαμπρό!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Ταγκαλέγκα ,τον Κώστα Μπακομήτρο, τον Θέμη Χειμάρα, τον Γιάννη Κοντζιά,τον Κώστα Αποστολόπουλο και τον Δημήτρη Αργύρη για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα!

Και επειδή όπως λέει και ο λαός «τα γραπτά μένουν», το έργο τους παρακαταθήκη, όχι μόνο στους νέους μας Αντιπεριφερειάρχες αλλά σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας !

Έργα με το προσωπικό στίγμα του καθενός!

Καλωσορίζω τους φίλους Γιώργο Αναστασίου , Ιωάννη Περγαντά, Ηλία Μπουρμά, Κώστα Βαρδακώστα, Θανάση Καρακάντζα, Δημήτρη Κυρίτση και τον  Κωσταντίνο Καράγιαννη και τους εύχομαι καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα!!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024