Εκδήλωση κατά της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού

Με αφορμή την Ημέρα κατά της Ενδοσχολικής Βίας & του Εκφοβισμού θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με τα μέλη της Περιφερειακής Ομάδας Δράσεων Πρόληψης (ΠΟΔΠ) Δ.Ε., επιμορφωτική ημερίδα  την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018, ώρες 10:00-13:00, στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Εύβοιας (Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα). Για το θέμα της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού θα γίνουν σύντομες […]

28 Φεβρουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με αφορμή την Ημέρα κατά της Ενδοσχολικής Βίας & του Εκφοβισμού θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με τα μέλη της Περιφερειακής Ομάδας Δράσεων Πρόληψης (ΠΟΔΠ) Δ.Ε., επιμορφωτική ημερίδα  την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018, ώρες 10:00-13:00, στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Εύβοιας (Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα).

Για το θέμα της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού θα γίνουν σύντομες εισηγήσεις – παρεμβάσεις από τους:

  • Κωνσταντίνο Βαρδακώστα, Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας για Θέματα Παιδείας & Πολιτισμού
  • Δημήτρη Κυριτσόπουλο, Δ/ντη Δ/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας, Μέλος ΠΟΔΠ
  • Ρούλα Κεχρή, Σχολική Σύμβουλο Αγγλικής Στερ. Ελλάδας, Μέλος ΠΟΔΠ
  • Νεκτάριο Καντανολέων, Υπεύθυνο Σχολ. Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Εύβοιας
  • Μανώλη Σφακιανάκη, Αντιστράτηγο ε.α., Ειδικό στην πρόληψη και την καταπολέμηση του cyber-bullying.

Το κύριο μέρος της ενημερωτικής εκδήλωσης θα είναι αφιερωμένο σε συζήτηση και ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και με το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής. Επίσης, θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς της Περιφέρειας στο πλαίσιο μιας συντονισμένης προσπάθειας πρόληψης αλλά και αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης του φαινομένου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024